LA LIGA

Ανατροπή και κορυφή για "βασίλισσα"

Ανατροπή και κορυφή για "βασίλισσα"
ρεαλ πανηγυρικο

Σε συναρπαστικό παιχνίδι η Ρεάλ ανάτρεψε το εις βάρος της 3-2 και νίκησε την Μαγιόρκα με 4-3 (vids)

Την μοναξιά της κορυφής εξακολουθούν να απολαμβάνουν μετά και το πέρας της 12ης αγωνιστικής, οι "μαδριλένοι" καθώς μπορεί να δυσκολευτήκαν αλλά τελικά κατάφεραν να πάρουν την νίκη κόντρα στην Μαγιόρκα με τον Άγγελο Μπασινά να αγωνίζεται όλη την διάρκεια της αναμέτρησης.
Οι παίκτες του Σούστερ μπήκαν δυνατά στον αγώνα και στο 12ο μόλις λεπτό ο Ρομπίνιο άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους.

Η χαρά των παικτών της "βασίλισσας" δεν κράτησε πολύ καθώς στο 14' ο Βαρέλα έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Κασίγιας ισοφαρίζοντας για τους "νησιώτες". Τρία λεπτά αργότερα (17') ο Ρομπίνιο πήρε και πάλι το όπλο του και έβαλε μπροστά την "βασίλισσα" κάνοντας το 2-1.

Τον Ρομπίνιο, συναγωνιζόταν ο Βαρέλα για την Μαγιόρκα καθώς στο 37ο λεπτό έφερε για δεύτερη φορά το παιχνίδι στα ίσια. Σαν να μην έφτανε η ισοφάριση από την Μαγιόρκα, στο 57ο λεπτό ο Γκουίθα έδωσε προβάδισμα στην ομάδα του Άγγελου Μπασινά, παγώνοντας το "Σαντιάγκο Μπερναμπέου".

Οι "μερένγκες" δεν το έβαλαν κάτω και στο 63ο λεπτό, ο Ρομπίνιο αυτή την φορά σε ρόλο δημιουργού, έδωσε στον Ραούλ και εκείνος ισοφάρισε για την Ρεάλ. Δέκα λεπτά αργότερα (73') ο αρχηγός των "μαδριλένων" πάσαρε στον Ρουντ Φαν Νίστερλοϊ και ο "ιπτάμενος Ολλανδός" λύτρωσε την "βασίλισσα" διαμορφώνοντας το τελικό 4-3.

"Υπέκυψε" στο Μαδριγάλ η Σεβίλλη


Στο ντέρμπι που έκλεισε την αυλαία της 12ης αγωνιστικής στην Πριμέρα Ντιβιζιόν, η Βιγιαρεάλ "ίδρωσε" αλλά τελικά πήρε την νίκη με 3-2 κόντρα στην Σεβίλλη.

Τα "κίτρινα υποβρύχια" άνοιξαν το σκορ στο 30ο λεπτό με γκολ του Φράνκο, όμως τέσσερα λεπτά αργότερα (34') ο Κανουτέ έφερε το παιχνίδι στα ίσια.

Ένα λεπτό πριν από την λήξη του πρώτου μέρους ο Ντάνιελ Άλβες αντίκρυσε την κόκκινη κάρτα και ανάγκασε την ομάδα του να αγωνιστεί για το υπόλοιπο αγώνα με αριθμητικό μειονέκτημα.

Παρά το γεγονός πως αγωνιζόντουσαν με 10 παίκτες οι Σεβιγιάνοι κατάφεραν να πάρουν το προβάδισμα στο 50ο λεπτό με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Λουίς Φαμπιάνο.

Οι παίκτες της Βιγιαρεάλ δεν το έβαλαν κάτω και με δεύτερο προσωπικό γκολ του Φράνκο οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν σε 2-2.

Τα "κίτρινα υποβρύχια" έκαναν τελικά την ανατροπή και με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Φερνάντεζ πέντε λεπτά πριν από την λήξη της κανονικής διάρκειας του αγώνα (85') διαμόρφωσε το τελικό 3-2, δίνοντας την νίκη στην Βιγιαρεάλ.

Στα υπόλοιπα παιχνίδια


Στο 0-0 έμειναν Αλμερία και Ατλέτικο Μαδρίτης με τον Γιούρκα Σεϊταρίδη να ξεκινάει βασικός και να βγαίνει στον αλλαγή στο 47ο λεπτό.

Έντός έδρας νίκη για την Βαγιαδολίδ που έκαμψε την αντίσταση της Λεβάντε με γκολ του Σέσμα στο 64ο λεπτό.

Το γκολ του Ντ' Αλεσάντρο στο 34ο λεπτό δεν έφτασε στην Σαραγόσα, καθώς με δύο γκολ του Παβόνε στο 80ο και 90ο λεπτό η Μπέτις έκανε την ανατροπή και πήρε την νίκη με 2-1.

Με γκολ του Μάρτινς 20 λεπτά πριν από την λήξη της κανονικής διάρκειας του αγώνα η Ουέλβα νίκησε εντός έδρας την Οσασούνα.

Δυσκολεύτηκε αλλά τελικά κατάφερε να πάρει την νίκη η Εσπανιόλ κόντρα στην Αθλέτικ Μπιλμπάο με 2-1 χάρη στο αυτογκόλ του Όσιο στο 90ο λεπτό.

Συνεχίζει τα απογοητευτικά αποτελέσματα η Λα Κορούνια που γνώρισε εντός έδρας ήττα από την Σανταντέρ με γκολ του Τσίτε στο 69ο λεπτό.

Συνοπτικά τα αποτελέσματα της 12ης αγωνιστικής στην Πριμέρα Ντιβιζιόν

Σάββατο 10/11

Χετάφε-Μπαρτσελόνα 2-0 (27΄ Μανού, 90΄ Αλμπίν)
Βαλένθια-Μούρθια 3-0 (12΄ Ελγκέρα, 26΄, 51΄ Βίγια)

Κυριακή 11/11



Αλμερία-Ατλέτικο Μαδρίτης 0-0
Βαγιαδολίδ-Λεβάντε 1-0 (64΄ Σέσμα)
Μπέτις-Σαραγόσα 2-1 (80΄, 90΄ Παβόνε / 34΄ Ντ' Αλεσάντρο)
Ουέλβα-Οσασούνα 1-0 (70΄ Μαρτίνς)
Εσπανιόλ-Αθλέτικ Μπιλμπάο 2-1 (40΄ Ταμούδο, 90΄ αυτ. Οσιο / 2΄Γκαμπιλόντο)
Λα Κορούνια-Σανταντέρ 0-1 (69΄ Τσίτε)
Ρεάλ Μαδρίτης-Μαγιόρκα 4-3 (12’, 17’ Ρομπίνιο, 63΄ Ραούλ, 73’ Φαν Νίστελροϊ / 14’, 37’ Βαρέλα, 57’ Γκουίθα) Βιγιαρεάλ-Σεβίλλη 3-2 (30', 67' Φράνκο, 85' Φερνάντεζ πεν. / 44' Κανουτέ, 50' Λούις Φαμπιάνο πεν.)

Δείτε τα γκολ:

Ρεάλ Μαδρίτης - Μαγιόρκα 4-3



Βιγιαρεάλ - Σεβίλλη 3-2



























































TAGS LA LIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ