ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Πουγιόλ: "Στηρίζουμε τον Ράικαρντ"

Πουγιόλ: "Στηρίζουμε τον Ράικαρντ"
Πουγιόλ

Ο αρχηγός της Μπαρτσελόνα Κάρλες Πουγιόλ σε δηλώσεις του στηρίζει τον προπονητή του για την κριτική που δέχεται

Ακούγονται πολλά για τον Ράικαρντ μετά την ασθενική εμφάνιση της ομάδας του και την ήττα της με 2-0 από την Χετάφε εχθές το βράδυ.
Ο Ολλανδός παραδέχτηκε ότι η ομάδα του ήταν εντελώς ακίνδυνη και ανέλαβε πλήρως την ευθήνη. Παρόλα αυτά ο αρχηγός των Μπαουγκράνα Κάρλες Πουγιόλ διαφωνεί μαζί του, και λέει ότι και οι ποδοσφαιριστές πρέπει να πάρουν την ευθύνη που τους αναλογεί.

“Διαφωνώ μαζί του, το φταίξιμο για την ήττα βαραίνει όλους μας και όχι μόνο εκείνον, εξάλλου εμείς είμαστε στον αγωνιστικό χώρο και εμείς πρέπει να παλεύουμε μέχρι το τέλος”, τόνισε ο Πουγιόλ.

Η συγκομιδή βαθμών των εκτός έδρας παιχνιδιών για την Μπάρτσα είναι φτωχή σε σχέση με τα εντός έδρας αποτελέσματα, οι επτά βαθμοί σε έξι αγώνες εναντιθέση με τους δεκαοκτώ στο Κάμπ Νού προβληματίζουν τον προπονητή της ομάδας.

Για την περίεργη συμπεριφορά της Μπαρτσελόνα επισήμανε ο Πουγιόλ: “Για την εκτός έδρας συμπεριφορά δεν φταίει μόνο ο παράγοντας της τύχης, αλλά και διάφορα άλλα πράγματα, το χειρότερο όλων είναι ότι κάθε φορά λέμε να αντιδράσουμε, χωρίς ωστόσο να το κάνουμε”.






TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ