ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Παραμένει ο Ράικαρντ

Παραμένει ο Ράικαρντ
New Image

Τις φήμες που ήθελαν τον προπονητή της Μπαρτσελόνα Φρανκ Ραϊκαρντ να αποτελεί παρελθόν από την ομάδα της Καταλωνίας διαψεύδει ο πρόεδρος των "μπλαουγκράνα"

Ο Λαπόρτα αναγνώρισε ότι έγιναν λάθη την φετινή χρονιά σε όλα τα τμήματα της ομάδας, αλλά στηρίζει τον Ολλανδό τεχνικό δίνοντας του ψήφο εμπιστοσύνης για τη νέα σεζόν.
'Έχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη στο τεχνικό τιμ της ομάδας και τον προπονητή Φρανκ Ραϊκαρντ. Ο Ραϊκαρντ θα μείνει και τη νέα σεζόν, καθώς έχει κίνητρο και περιμένει με ανυπομονησία να έρθει η νέα σεζόν", τόνισε ο Λαπόρτα σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε.

Ο Λαπόρτα προανήγγειλε αλλαγές στο ρόστερ της "Μπάρτσα", καθώς αρκετοί παίκτες δεν στάθηκαν στο ύψος τους την φετινή σεζόν, σύμφωνα με δηλώσεις του: " Είχαμε μερικά εσωτερικά προβλήματα πειθαρχίας, τα οποία θα πατάξουμε. Δεν πρόκειται να αναφέρω ονόματα και θα ξεκαθαρίσουμε την κατάσταση στην ομάδα. Η ενδυνάμωση της ομάδας θα γίνει σχεδόν σε όλες τις θέσεις".

Ο πρόεδρος των "μπλαουγκράνα" επισήμανε ότι τόσο ο Ετό όσο και ο Ροναλντίνιο θα παραμείνουν στην ομάδα: " Kανένας από τους δύο παίκτες δεν είναι για πώληση. Θέλουμε ο Ροναλντίνιο και ο Ετό να συνεχίσουν στον σύλλογο, το ίδιο πιστεύει και ο προπονητής, αλλά και οι παίκτες θέλουν να μείνουν".




TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ