ΕΛΛΑΔΑ

Η ΔΕΑΒ κάλεσε σε ακρόαση τους κατηγορούμενους για τα επεισόδια στους αγώνες Σύλλας - Α.Ε Καρύστου και Χείμαρρος Μαρμαρίνης - Τοξότης Λάρισας

Η ΔΕΑΒ κάλεσε σε ακρόαση τους κατηγορούμενους για τα επεισόδια στους αγώνες Σύλλας - Α.Ε Καρύστου και Χείμαρρος Μαρμαρίνης - Τοξότης Λάρισας
PRINT SCREEN

Η ΔΕΑΒ κάλεσε σε ακρόαση τους εμπλεκόμενους σε επεισόδια στον μπασκετικό αγώνα Σύλλας - Α.Ε Καρύστου, αλλά και στον ποδοσφαιρικό ανάμεσα σε Χείμαρρο Μαρμαρίνης - Τοξότης Λάρισας.

Ο ποδοσφαιρικός αγώνας Χείμαρρος Λάρισας - Τοξότης Λάρισας, αλλά και η μπασκετική αναμέτρηση ανάμεσα σε Σύλλα και Α.Ε Καρύστου σημαδεύτηκαν από επεισόδια.

Η ΔΕΑΒ κάλεσε σε ακρόαση τους κατηγορούμενους για τα επεισόδια σε αμφότερες τις αναμετρήσεις, προκειμένου να εκφράσουν τις απόψεις τους για τα περιστατικά βίας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΔΕΑΒ:

"Καλεί σε ακρόαση τους : Σ.Κ. ΣΥΛΛΑ ΛΟΥΤΡΩΝ ΑΙΔΗΨΟΥ, Αναστάσιο Ρουμελιώτη Αντιπρόεδρο του Σ.Κ.ΣΥΛΛΑΣ ΛΟΥΤΡΩΝ ΑΙΔΗΨΟΥ και Γεώργιο Ρουμελίωτη Προπονητή του Σ.Κ.ΣΥΛΛΑΣ ΛΟΥΤΡΩΝ ΑΙΔΗΨΟΥ την Δευτέρα 20/5/2024, προκειμένου να εκφράσουν τις απόψεις τους για φαινόμενα βίας που σχετίζονται με τον αθλητισμό και φέρονται ότι έλαβαν χώρα εκ μέρους τους, εντός του αγωνιστικού χώρου, κατά τον αγώνα που διεξήχθη στις 11-5-2024, μεταξύ των ομάδων «Σ.Κ ΣΥΛΛΑΣ ΛΟΥΤΡΩΝ ΑΙΔΗΨΟΥ- ΑΕ ΚΑΡΥΣΤΟΥ» της Ένωσης Σωματείων Καλαθόσφαιρας Ανατολικής Στερεάς & Εύβοιας (ΕΣΚΑΣΕ), αγωνιστικής περιόδου 2023/. Εφαρμογή του άρθρου 9 του ν. 5085/2024.

Καλεί σε ακρόαση τους : Α.Ο. ΧΕΙΜΑΡΡΟ ΜΑΡΜΑΡΙΝΗΣ, Παντελιάδη Νικόλαο ποδοσφαιριστή του Α.Ο ΧΕΙΜΜΑΡΡΟΥ ΜΑΡΜΑΡΙΝΗΣ και Καλφούτζο Δημήτριο ποδοσφαιριστή του Α.Ο ΧΕΙΜΜΑΡΡΟΥ ΜΑΡΜΑΡΙΝΗΣ, την Δευτέρα 20/5/2024, προκειμένου να εκφράσουν τις απόψεις τους για φαινόμενα βίας που σχετίζονται με τον αθλητισμό και φέρονται ότι έλαβαν χώρα εκ μέρους τους, εντός του αγωνιστικού χώρου, κατά τον αγώνα που διεξήχθη στις 12-5-2024, μεταξύ των ερασιτεχνικών σωματείων «Α.Ο ΧΕΙΜΑΡΡΟΣ ΜΑΡΜΑΡΙΝΗΣ – ΤΟΞΟΤΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ» της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Λάρισας, αγωνιστικής περιόδου 2023/2024. Εφαρμογή του άρθρου 9 του ν. 5085/2024".

TAGS ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ