ΑΓΓΛΙΑ

Αναστατωμένος ο Μπέιλ μετά τις δηλώσεις του Βίλας-Μπόας

Αναστατωμένος ο Μπέιλ μετά τις δηλώσεις του Βίλας-Μπόας

Σύμφωνα με τον ατζέντη του, ο Γκάρεθ Μπέιλ, κάθε άλλο παρά ικανοποιημένος είναι μετά τα λεγόμενα του προπονητή του, ο οποίος ισχυρίζεται πως ο παίκτης δεν πωλείται. Πλέον ο Ουαλός σκέφτεται το ενδεχόμενο να μην πηγαίνει καν στις προπονήσεις της Τότεναμ σαν ένδειξη διαμαρτυρίας.

Το σίριαλ της επικείμενης μεταγραφής του Γκάρεθ Μπέιλ στη Ρεάλ Μαδρίτης, έχει αρχίσει να εξελίσσεται σε μια μακρά ιστορία. Από τη μια η Μαδριλένοι προσφέρουν τρελά χρήματα για τον Ουαλό κι από την άλλη η Τότεναμ, αρνείται κάθε πρόταση. Σύμφωνα με τον ατζέντη του Ουαλού, Τζόναθαν Μπαρνέτ, ο παίκτης θέλει απεγνωσμένα να φύγει από το Λονδίνο με προορισμό τη Μαδρίτη.

Ο Βίλας-Μπόας, στα πλαίσια συνέντευξης τύπου μετά το φιλικό με τη Μονακό, δήλωσε πως ο παίκτης δεν πωλείται από την Τότεναμ. Ο μόνος λόγος που η ομάδα του συζητάει ακόμα με τη Ρεάλ, είναι σαν ένδειξη σεβασμού για το περσινό deal του Λούκα Μόντριτς.

"Ο Μπέιλ είναι αναστατωμένος με τα όσα δήλωσε ο Αντρέ Βίλας-Μπόας μετά το φιλικό με τη Μονακό. Σκέφτεται πλέον να μην πάει καν στην αυριανή προπόνηση σαν ένδειξη διαμαρτυρίας", ήταν τα λόγια του Μπαρνέτ.

Την Τρίτη το πρωί, η Τότεναμ επιστρέφει στις προπονήσεις της στο Νησί, αλλά αν τελικά ο Μπέιλ δεν παρουσιαστεί θα αναγκαστεί να πληρώσει πρόστιμο που θα φτάνει τις 70.000 λίρες.

Τέλος ο παίκτης αν και επιθυμεί να αποχωρήσει, δεν σκέφτεται ακόμα να στείλει αίτημα μεταγραφής στη διοίκηση, περιμένοντας να δει πρώτα τις εξελίξεις.

TAGS ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ