PREMIER LEAGUE

Βίλας-Μπόας: "Δεν πωλείται ο Μπέιλ"

Βίλας-Μπόας: "Δεν πωλείται ο Μπέιλ"

Ο Αντρέ Βίλας-Μπόας έδωσε άλλη διάσταση στο πολύκροτο σίριαλ της μεταγραφής του Γκάρεθ Μπέιλ στη Ρεάλ Μαδρίτης, στέλνοντας μήνυμα στον Αντσελότι πως η Τότεναμ δεν παραχωρεί τον παίκτη.

Αγγλικά και ισπανικά ΜΜΕ εκτιμούν πως την ερχόμενη εβδομάδα θα κλείσει η "μεταγραφή του καλοκαιριού", με τη μετακίνηση του Γκάρεθ Μπέιλ στη Ρεάλ Μαδρίτης με περισσότερα από 100.000.000 ευρώ, όμως ο Αντρέ Βίλας-Μπόας έχει διαφορετική άποψη...

Ο Πορτογάλος τεχνικός υποστήριξε πως η Τότεναμ δεν έχει την παραμικρή πρόθεση να πουλήσει τον 24χρονο Ουαλό άσο και ζήτησε από τον συνάδελφό του, Κάρλο Αντσελότι, να μην τοποθετείται δημόσια για τον παίκτη.

"Ο Αντσελότι δεν θα έπρεπε να μιλήσει δημόσια για την πρόθεση της Ρεάλ να αποκτήσει τον Μπέιλ. Ο τεχνικός της Ρεάλ κάνει λάθος, ο Μπέιλ δεν είναι για πώληση.

Θαυμάζω τον Κάρλο και υπάρχει αμοιβαίος σεβασμός αλλά θα πρέπει να είσαι προσεκτικός σε τέτοιες περιπτώσεις.

Βίλας-Μπόας: "Δεν πωλείται ο Μπέιλ"

Έχουμε δει πολλούς ανθρώπους να σχολιάζουν για παίκτες που δεν είναι δικοί τους και αξίζουμε να μας δείχνουν σεβασμό", τόνισε ο Βίλας-Μπόας και πρόσθεσε:

"Οι φήμες για επικείμενη μεταγραφή είναι αναληθείς. Η μοναδική επικοινωνία που είχαμε με τη Ρεάλ Μαδρίτης ήταν για να τους ενημερώσουμε πως δεν πωλείται".

TAGS PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ