ΠΑΟΚ

Ανανεώνουν Μαλεζάς, Κοντρέρας, Σνάουτσνερ

Ανανεώνουν Μαλεζάς, Κοντρέρας, Σνάουτσνερ
δαρλας πανηγυρικο

Μαλεζάς, Κοντρέρας και Σνάουτσνερ αναμένεται να ανανεώσουν τα συμβόλαιά τους με ΠΑΟΚ. Δάρλας: "Το πρώτο βήμα"

Τρία σημαντικά όπλα θέλει να διατηρήσει στην "φαρέτρα" του ο ΠΑΟΚ και ο λόγος για τους Μαλεζά, Κοντρέρας και Σνάουτσνερ.
Συγκεκριμένα ο Έλληνας κεντρικός αμυντικός του "Δικεφάλου του Βορρά" το πρωί της Παρασκευής αναμένεται να υπογράψει την επέκταση του τρέχοντος συμβολαίου του έως το καλοκαίρι του 2013.

Όσον αφορά τους Κοντρέρας και Σνάουτσνερ, οι δύο ποδοσφαιριστές αναμένεται να ανανεώσουν τη συνεργασία τους με το σύλλογο έως το καλοκαίρι του 2012.

Το συμβόλαιο του Μαλεζά τελειώνει το Δεκέμβρη του 2010, του Κοντρέρας το καλοκαίρι του 2010 και του Σνάουτσνερ το καλοκαίρι του 2009.

Πρώτη για Χούτο


Μια προπόνηση περιελάμβανε το σημερινό πρόγραμμα της ομάδας. Πρόγραμμα αποθεραπείας ακολούθησαν οι βασικοί του αγώνα Κυπέλλου και πρόγραμμα με ασκήσεις τακτικής οι υπόλοιποι. Ο Λάμπρος Χούτος έκανε την πρώτη του προπόνηση με την υπόλοιπη ομάδα. Ο Ίβιτς ακολούθησε πρόγραμμα θεραπείας και αύριο θα υποβληθεί σε εξετάσεις υπέρηχου στον αριστερό δικέφαλο προκειμένου να διαπιστωθεί το μέγεθος του τραυματισμού του. Ο Μουσλίμοβιτς ακολούθησε πρόγραμμα θεραπείας και ο Σνάουτσνερ ατομικό πρόγραμμα.

Δάρλας: " Το πρώτο βήμα..."

Ως πρώτο βήμα για την πρόκριση χαρακτήρισε τη νίκη του ΠΑΟΚ με 1-0 κόντρα στον Ολυμπιακό, ο Φίλιππος Δάρλας, υπογραμμίζοντας παράλληλα πως ο κόσμος έπαιξε σημαντικό ρόλο στο θετικό αποτέλεσμα.

Ο αμυντικός του δικεφάλου σε συνέντευξη του στον ραδιοφωνικό σταθμό "Arrena 89,2" αναφέρθηκε στη νίκη κόντρα στον Ολυμπιακό για το Κύπελλο hellas online, στις προσωπικές του φιλοδοξίες, στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό, ενώ αποθέωσε την ατμόσφαιρα της Τούμπας.

Για τους στόχους: "Όταν η ομάδα βρίσκεται σε αυτή την αγωνιστική κατάσταση, είναι φυσιολογικό οι στόχοι να είναι υψηλοί. Στο κύπελλο αντιμετωπίσαμε τον Ολυμπιακό, έναν δυνατό αντίπαλο. Είμαστε κοντύτερα στους στόχους μας στο θεσμό του Κυπέλλου, από τη στιγμή που κάναμε το πρώτο βήμα".

Για την ατμόσφαιρα: "Η ατμόσφαιρα στην Τούμπα ήταν ιδανική και βοήθησε την προσπάθεια μας. Βλέπουμε δύσκολα ανάλογη ατμόσφαιρα στα ελληνικά γήπεδα. Ακόμη και στους ξένους που έρχονται από άλλα πρωταθλήματα, τους φαίνεται υπέροχη. Έχουν να πουν τα καλύτερα για την μοναδική κατάσταση που επικρατεί στο γήπεδο. Το χθεσινό παιχνίδι το ζούσαμε διαφορετικά και ο κόσμος ήταν ένας από τους παράγοντες που συνέβαλαν σε αυτό".

Για την πρόκριση: "Για μας το σκορ της Τούμπας, είναι σκορ ασφαλείας. Έχουμε καλή αμυντική λειτουργία και αυτό μας προσδίδει σιγουριά για την επόμενη αναμέτρηση της Αθήνας. Ο προπονητής έχει καταφέρει να δέσει όλους τους παίκτες και να πάρει από αυτούς το 100% της προσπάθειας του".

Για τα όνειρα του: "Ο πρώτος στόχος είναι να παίζω και μάλιστα καλά, ανεξάρτητα από την ομάδα. Από εκεί και πέρα, θέλω κάποια στιγμή να επιστρέψω στην εθνική ομάδα. Σε αυτό θα συμβάλει και η πορεία της ομάδας. Ονειρεύομαι κι εγώ να πάω στο εξωτερικό για να συνεχίσω την καριέρα μου. Ένα πρωτάθλημα που μου αρέσει είναι το Ιταλικό και αγαπημένη μου ομάδα η Γιουβέντους".

Για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό: "Είναι μεγάλη ομάδα και δεν χρειάζεται να το πω εγώ. Εμείς προσπαθούμε σε κάθε παιχνίδι να πάμε για τη νίκη, δε σκεφτόμαστε άλλο αποτέλεσμα. Ποτέ δε μας έχει ζητήσει ο προπονητής να πάμε για την ισοπαλία. Ο ΠΑΟΚ είναι μεγάλη ομάδα και μπαίνει στους αγώνες για να κερδίσει".























TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ