ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μικρά-μικρά από την Τούμπα

Μικρά-μικρά από την Τούμπα
Τούμπα

Το SPORT 24 βρίσκεται στην Τούμπα, μεταφέρει κλίμα πριν την έναρξη του προημιτελικού για το κύπελλο hellas online ΠΑΟΚ-ΟΣΦΠ. Με 40 λεπτά καθυστέρηση έφτασαν οι ερυθρόλευκοι

Τα σπουδαία στο Κύπελλο Ελλάδος αρχίζουν πλέον με τη διεξαγωγή της πρώτης πράξης της προημιτελικής φάσης. Το μεγάλο ντέρμπι του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό, δεσπόζει στο πρόγραμμα με τις δύο ομάδες που βρίσκονται μάλιστα και στις πρώτες θέσεις στην Σούπερ Λίγκα να διασταυρώνουν τα ξίφη τους με θέα το εισιτήριο για τα ημιτελικά.
Οι δύο ομάδες μετά από έξι χρόνια αναμετρώνται ξανά στο πλαίσιο του Κυπέλλου Ελλάδος και έχουν υψηλές φιλοδοξίες στον θεσμό. Ο «δικέφαλος του Βορρά» που διαγράφει εντυπωσιακή πορεία στο πρωτάθλημα όπου βρίσκεται στη δεύτερη θέση, θέλει πλέον να αξιοποιήσει τον παράγοντα έδρα και στον δεύτερο τη τάξει θεσμό και να φτάσει σε ένα αποτέλεσμα που θα του επιτρέψει να πάει με πολλές ελπίδες για την πρόκριση στον επαναληπτικό που θα διεξαχθεί στο γήπεδο «Καραϊσκάκη».

Οι «ασπρόμαυροι» που ηττήθηκαν στο παιχνίδι πρωταθλήματος από τους «ερυθρόλευκους» στο Φάληρο, πλέον φιλοδοξούν να δείξουν μέσω του Κυπέλλου ότι η φετινή τους πορεία μόνο τυχαία δεν είναι ενώ κάνουν και όνειρα για την κατάκτηση ενός τίτλου.

Εδώ και μια ώρα τουλάχιστον ο περιφερειακός Θεσσαλονίκης έχει πρόβλημα λόγω της αυξημένης κίνησης.



Ένταση δημιουργήθηκε στις Θύρες 4-7 (πέταλα) καθώς κάποιοι προσπάθησαν να μπουν στις κερκίδες δίχως εισιτήριο, όμως οι σεκιούριτι, ομάδες περιφρούρησης οργανωμένων οπαδών αλλά και τα ΜΑΤ σταμάτησαν τους "ανεγκέφαλους".

21:21 Τα καπνογόνα έχουν περιορίσει την ορατότητα όμως ο διαιτητής σφυρίζει την σέντρα του μεγάλου αγώνα...

21:17 Ενός λεπτού σιγή από τις δύο ομάδες πριν την σέντρα του αγώνα, στη μνήμη του πρώην προέδρου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Γιώργου Παντελάκη.

21:15Εκπλητική ατμόσφαιρα με εκατοντάδες χαρτάκια και καπνογόνα δημιούργησαν οι οπαδοί του ΠΑΟΚ κατά την είσοδο των δύο ομάδων.

21:06 Συνεχίζεται η προσέλευση του κόσμου. Αυτή την στιγμή περίπου 30.000 βρίσκονται στις εξέδρες.

20:45 Ένα μεγάλο πανό όπου είχε πάνω τον δικέφαλο αετό και έγραφε "σύνδεσμος φίλων ΠΑΟΚ Θύρα 4" έκανε την εμφάνιση του και κάλυπτε όλη την Θύρα 4α.

20:10 Οι παίκτες του Ολυμπιακού πάτησαν στον αγωνιστικό χώρο της Τούμπας. Οι φίλοι του ΠΑΟΚ τους "υποδέχτηκαν" με εκτατοντάδες χαρτάκια. Κόκκινο πανί για τον κόσμο του δικεφάλου ήταν ο Χρήστος Πατσατζόγλου, όπου πήγε στο σημείο του πέναλτι μπροστά από την Θύρα 4 και έβγαζε φωτογραφίες ενώ τον αποδοκιμάζανε.

19:34 Όταν βγήκαν οι πρώτοι παίκτες οι οπαδοί του ΠΑΟΚ μπερδεύτηκαν νομίζοντας πως είναι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού και τους αποδοκίμασαν, όμως γρήγορα κατάλαβαν το λάθος τους.






















TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ