ΑΕΚ

Ανακοίνωσε Σωτήρη Κυργιάκο για 5 χρόνια

Ανακοίνωσε Σωτήρη Κυργιάκο για 5 χρόνια
Κυργιακος

Μετά τον Μπασινά και ο Κυργιάκος είναι επισήμως ποδοσφαιριστής της Ένωσης, για τα επόμενα 5 χρόνια

Την φημολογούμενη εδώ και καιρό συμφωνία με τον Σωτήρη Κυργιάκο, ανακοίνωσε η ΠΑΕ ΑΕΚ μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του συλλόγου. Ο πρώην κεντρικός αμυντικός της Άιντραχτ, της Ρέιντζερς και του Παναθηναϊκού, υπέγραψε συμβόλαιο 5 ετών με την Ένωση. Συγκεκριμένα η ανακοίνωση:
"Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Σωτήρη Κυργιάκο. Ο διεθνής αμυντικός υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας πέντε χρόνων".

Αμέσως μετά την ολοκλήρωση της συμφωνίας του, με την νέα του ομάδα, ο διεθνής κεντρικός αμυντικό, μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας, τονίζοντας: "Είμαι εδώ για να προσφέρω μαζί με τα άλλα παιδιά και με τον κόσμο της ΑΕΚ ότι καλύτερο μπορούμε για να πετύχει η ΑΕΚ τους στόχους της".

Ανακοινώθηκε και ο Μπασινάς

H ΠΑΕ ΑΕΚ με μια λιτή ανακοίνωση στο site της επισημοποίησε τη συμφωνία με το διεθνή μέσο:

"Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Άγγελο Μπασινά. Ο διεθνής μέσος υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας τριών χρόνων. "

Ο διεθνής μέσος δήλωσε στο aekfc.gr μετά την ολοκλήρωση της συμφωνίας:

"Τέλος καλό, όλα καλά. Τώρα, μαζί με τους συμπαίκτες μου θα προσπαθήσουμε να πετύχουμε τους στόχους της ομάδας που είναι πάντα πολύ υψηλοί όπως κάθε χρονιά για την ΑΕΚ. Σημαντικό ρόλο στην απόφαση μου να έρθω στην ΑΕΚ έπαιξε ο προπονητής της ομάδας, ο Πρόεδρος και ο Δημήτρης Μάρκος. Με τη συμπεριφορά τους με κέρδισαν από την πρώτη στιγμή. Τους ευχαριστώ και ελπίζω να ανταποκριθώ στις προσδοκίες της ομάδας".

O Άγγελος Μπασινάς βρέθηκε στα γραφεία της ΠΑΕ ΑΕΚ, συζήτησε με τον πρόεδρο της Ένωσης, Ντέμη Νικολαϊδη, τις τελευταίες λεπτομέρεις για τη συμφωνία του με την Ένωση και υπέγραψε το νέο του κλειστό τριετές συμβόλαιο.

Ο παίκτης αρχικά είχε ζητήσει 900.000 ευρώ το χρόνο, όμως έριξε τελικά τις απαιτήσεις του κατά 50.000 ευρώ και αποδέχτηκε την πρόταση του Ντέμη Νικολαϊδη με την οριστική συμφωνία να επιτυγχάνεται και τον διεθνή μέσο να προστίθεται στις επιλογές του Γιώργου Δώνη για τη νέα σεζόν.

Ο διεθνής μέσος συμφώνησε σε όλα για κλειστό τριετές συμβόλαιο με αποδοχές που φτάνουν στα 850.000 ευρώ και η επιστροφή του παίκτη στο ελληνικό πρωτάθλημα είναι γεγονός. Ο Μπασινάς θα μεταβεί αύριο Παρασκευή στην Αυστρία για να ενσωματωθεί με την υπόλοιπη αποστολή της Ένωσης.

Αλλαγή φιλικού



Την τουρκική Ancaragucu (A Τουρκίας) θα αντιμετωπίσει την Κυριακή η ομάδα, αντί της Αncaraspor όπως αρχικά είχε οριστεί. Το παιχνίδι θα διεξαχθεί στο γήπεδο του Sant Johan όπως αρχικά ήταν προγραμματισμένο στις 19.30 (Ελλάδας).




















TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ