EUROPA LEAGUE

Προσοχή στο πρώτο παιχνίδι

Προσοχή στο πρώτο παιχνίδι
Αλεξόπουλος

"Προσοχή στο πρώτο παιχνίδι". Αυτό δήλωσαν οι κιτρινόμαυροι μετά την κλήρωση με την Ομόνοια

Ντάνιελ Μαϊστόροβιτς

" Η αλήθεια είναι ότι δεν γνωρίζω πολλά γύρω από το κυπριακό ποδόσφαιρο. Πρέπει να προσπαθήσουμε να πάρουμε τη νίκη και στα δύο παιχνίδια. Το πιο σημαντικό είναι να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα εκτός έδρας χωρίς να δεχτούμε γκολ έτσι ώστε στο παιχνίδι στην έδρα μας να έχουμε τις πιθανότητες με το μέρος μας και να αγωνιστούμε χωρίς πίεση".

Σεμπαστιάν Σάχα

" Τώρα που γνωρίζουμε τον αντίπαλό μας πρέπει να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι ώστε να φέρουμε ένα καλό αποτέλεσμα στο πρώτο εκτός έδρας παιχνίδι και ύστερα να σιγουρέψουμε την πρόκριση στην έδρα μας. Προσωπικά δεν γνωρίζω τον αντίπαλο αλλά θα τον μελετήσουμε με τον προπονητή μας. Σε τέτοια παιχνίδια δεν υπάρχουν φαβορί γιατί είναι δύο αγώνες όπου μπορούν να συμβούν όλα. Εμείς πρέπει πρώτα να δουλέψουμε και ύστερα να γνωρίσουμε τα χαρακτηριστικά του αντιπάλου".

Γιώργος Αλεξόπουλος

" Είναι μια κυπριακή ομάδα, αρκετά δυνατή, δεν θα είναι ένα εύκολο παιχνίδι για μας. Θέλει προσοχή. Τώρα θα πρέπει να συγκεντρωθούμε ώστε να είμαστε έτοιμοι μέχρι το πρώτο παιχνίδι που θα είναι και εκτός έδρας. Γνωρίζω ότι η Ομόνοια έχει ενισχυθεί, διαθέτει ένα φανατικό κοινό και ένα πολύ καλό γήπεδο. Πρέπει να είμαστε απόλυτα έτοιμοι".

Παναγιώτης Λαγός

" Αυτό που έχει σημασία είναι να είμαστε εμείς απόλυτα έτοιμοι στο πρώτο παιχνίδι, είναι εκτός έδρας και θα πρέπει να προσέξουμε πολύ. Το μόνο που πρέπει να σκέφτεται η ΑΕΚ είναι πως θα δείξει το καλό της πρόσωπο απέναντι σε κάθε αντίπαλο. Θα δουλέψουμε πολύ και ελπίζω ότι στο δεύτερο παιχνίδι, μπροστά στους φιλάθλους μας θα σιγουρέψουμε την πρόκριση".

Περπαρίμ Χετεμάι

" Πρώτα απ’ όλα είναι ένας αντίπαλος από χώρα κοντινή στην Ελλάδα και είναι σημαντικό για μας που δεν θα έχουμε ένα μεγάλο ταξίδι να διανύσουμε. Θεωρώ πολύ σημαντικό το γεγονός ότι το δεύτερο παιχνίδι, όπου θα πρέπει να σιγουρέψουμε την πρόκριση, θα γίνει στην έδρα μας και θα έχουμε τη στήριξη των φιλάθλων μας. Στόχος μας βέβαια είναι να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα από το πρώτο ματς και θα πρέπει αν είμαστε απόλυτα έτοιμοι".







TAGS EUROPA LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ