ΑΕΚ

Ανακοινώθηκε ο Μπασινάς

Ανακοινώθηκε ο Μπασινάς
μπασινας για ηλια

Ο Μπασινάς υπέγραψε 3ετές συμβόλαιο με την Ένωση και δήλωσε: "Με κέρδισαν Nικολαϊδης, Μάρκος"

H ΠΑΕ ΑΕΚ με μια λιτή ανακοίνωση στο site της επισημοποίησε τη συμφωνία με το διεθνή μέσο:
" Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Άγγελο Μπασινά. Ο διεθνής μέσος υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας τριών χρόνων. "

Ο διεθνής μέσος δήλωσε στο aekfc.gr μετά την ολοκλήρωση της συμφωνίας:

" Τέλος καλό, όλα καλά. Τώρα, μαζί με τους συμπαίκτες μου θα προσπαθήσουμε να πετύχουμε τους στόχους της ομάδας που είναι πάντα πολύ υψηλοί όπως κάθε χρονιά για την ΑΕΚ. Σημαντικό ρόλο στην απόφαση μου να έρθω στην ΑΕΚ έπαιξε ο προπονητής της ομάδας, ο Πρόεδρος και ο Δημήτρης Μάρκος. Με τη συμπεριφορά τους με κέρδισαν από την πρώτη στιγμή. Τους ευχαριστώ και ελπίζω να ανταποκριθώ στις προσδοκίες της ομάδας".

O Άγγελος Μπασινάς βρέθηκε στα γραφεία της ΠΑΕ ΑΕΚ, συζήτησε με τον πρόεδρο της Ένωσης, Ντέμη Νικολαϊδη, τις τελευταίες λεπτομέρεις για τη συμφωνία του με την Ένωση και υπέγραψε το νέο του κλειστό τριετές συμβόλαιο.

Ο παίκτης αρχικά είχε ζητήσει 900.000 ευρώ το χρόνο, όμως έριξε τελικά τις απαιτήσεις του κατά 50.000 ευρώ και αποδέχτηκε την πρόταση του Ντέμη Νικολαϊδη με την οριστική συμφωνία να επιτυγχάνεται και τον διεθνή μέσο να προστίθεται στις επιλογές του Γιώργου Δώνη για τη νέα σεζόν.

Ο διεθνής μέσος συμφώνησε σε όλα για κλειστό τριετές συμβόλαιο με αποδοχές που φτάνουν στα 850.000 ευρώ και η επιστροφή του παίκτη στο ελληνικό πρωτάθλημα είναι γεγονός. Ο Μπασινάς θα μεταβεί αύριο Παρασκευή στην Αυστρία για να ενσωματωθεί με την υπόλοιπη αποστολή της Ένωσης.

Διπλό χτύπημα



Μετά την πιθανή πώληση του Σωκράτη Παπασταθόπουλου, έρχεται η σειρά του Ίσμαελ Μπλάνκο να πωληθεί αν και μόνο αν η πρόταση που φτάσει στα γραφεία της ΑΕΚ από τους Σαουδάραβες, αγγίζει τα 5 με 6 εκατ ευρώ. Στην περίπτωση αυτή, η "Ένωση" θα χτυπήσει Τζιμπούρ - Μάκο πακέτο από Πανιώνιο.

Το φετινό καλοκαίρι για τα μεταγραφικά της ΑΕΚ, τελικά, μόνο... ξενέρωμα δεν προκαλεί στον κόσμο. Μέσα στην αγωνία, την ανησυχία αλλά και την έκπληξη (ευχάριστη ή δυσάρεστη). Παρόλα αυτά στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο, όλα επιτρέπονται ειδικά αν συμφέρουν την ομάδα.

Η περίπτωση του Παπασταθόπουλου βρίσκεται προς το τέλος, αλλά ο Έλληνας αμυντικός ίσως να μην είναι ο μόνος που θα φύγει από την ΑΕΚ με μεταγραφή. Συγκεκριμένα ο Ίσμαελ Μπλάνκο βρίσκεται στο στόχαστρο των... πετροδόλαρων της Ιτιχάντ και σύμφωνα με πληροφορίες η Ένωση έχει προφορική πρόταση που αγγίζει τα 5 εκατ ευρώ.

Οι λόγοι για το "Ναι"



Η πρόταση αυτή έβαλε σε σκέψεις τους ανθρώπους της "Ένωσης" και αυτό που διαρρέει είναι πως υπάρχει διάθεση για πώληση του Μπλάνκο αν και μόνο αν η πρόταση γίνει επίσημη και αγγίξει τα 5 με 6 εκατ ευρώ.

Σε αυτή τη σκέψη οδηγήθηκε η ΑΕΚ μετά από το υπερβολικό ποσό για την αγορά του Αργεντίνου από Σαουδική Αραβία, τη στιγμή που οι "κιτρινόμαυροι" είχαν δαπανήσει περίπου 800.000 με 900.000 ευρώ για την αγορά του παίκτη και σίγουρα η πρόταση συμφέρει.

Επίσης ο δεύτερος λόγος είναι πως καθ' όλη τη διάρκεια της προετοιμασίας ο Μπλάνκο δεν έχει καταφέρει να δέσει στο σύστημα του τεχνικού της ομάδας Γιώργου Δώνη. Ο αργεντίνος δεν μπορεί να παίξει στο 4-3-3 , δηλαδή με πλάτη στο τέρμα.

Η θέση του είναι να βρίσκει τη μπάλα μπροστά του για να μπορεί να εκμεταλλευθεί την εκτελεστική του δεινότητα. Επίσης και στο 4-4-2 με ρόμβο δεν μπορεί να αντεπεξέλθει αν δεν έχει δίπλα του έναν παίκτη σαν τον Λυμπερόπουλο. Καθώς αυτός που πέρυσι... εκμεταλλεύτηκε τον Μπλάνκο, ήταν ο Καλαματιανός επιθετικός.

Η πώληση Ζορό, χτυπάει Τζιμπούρ-Μάκο



Αν όλα τα παραπάνω γίνουν πραγματικότητα, η διοίκηση της ΑΕΚ έχει έτοιμη πρόταση για να αποκτήσει πακέτο από τον Πανιώνιο τον Τζιμπούρ με τον Μάκο. Συγκεκριμένα, η πρόταση περιλαμβάνει 3 εκατ ευρώ συν τον Ενσαλίβα για τους δύο "κυανέρυθρους".

Όλα αυτά όμως, θα συμβούν μόνο αν η περίπτωση της πώλησης του Μπλάνκο με το ποσό τον 5 εκ. ευρώ και άνω, προχωρήσει. Ειδάλλως όλα θα μείνουν ως έχουν και ο Μπλάνκο θα παραμείνει στο ρόστερ.

Όπως και να έχει, η πώληση ενός παίκτη για 5 εκ ευρώ τη στιγμή που τον πήρες 900.000 ευρώ, είναι μια πάρα πολύ καλή κίνηση. Τώρα αν ο παίκτης λέγεται Μπλάνκο και η περίπτωση αυτή βρίσκεται στη συγκεκριμένη περίοδο, με τον κόσμο να είναι ανήσυχος, η πώληση είναι λίγο δύσκολη, αλλά όλα γίνονται.

































TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ