ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Αλί Νταΐ:"Δεν έχουμε αγωνιστικό πλάνο"

Αλί Νταΐ:"Δεν έχουμε αγωνιστικό πλάνο"
Νταί

Την πίστη του στο υλικό της εθνικής ομάδας του Ιράν εξέφρασε ο παλαίμαχος επιθετικός της ομάδας Αλί Νταί

Το Ιράν δεν σκόραρε για πέμπτο συνεχόμενο παιχνίδι στο ματς με την Συρία για τα προκριματικά του Μουντιάλ 2010, Ο Αλί Νταΐ που κατέχει το ρεκόρ του πρώτο σκόρερ όλων των εποχών με αντιπροσωπευτικό συγκρότημα έκανε δηλώσεις για την πορεία της ομάδας, αφήνοντας αιχμές για την τεχνική ηγεσία.
" Έχουμε σπουδαίους επιθετικούς που αγωνίζονται σε καλές ομάδες της Ευρώπης αλλά η αλήθεια είναι ότι έχουμε πρόβλημα στο σκοράρισμα, η αιτία είναι ότι δεν έχουμε ένα συγκεκριμένο αγωνιστικό πλάνο που θα βασιστούμε σε αυτό για κάποια συνεχή ματς", ξεκίνησε ο Νταΐ.

" Το κακό είναι ότι δεν εκμεταλλευόμαστε και την έδρα μας με αποτέλεσμα να μην κερδίζουμε παιχνίδια όπως αυτό με την Συρία, η οποία έπαιξε με σχέδιο και λογική σε αντίθεση με εμάς που ο καθένας έκανε ότι ήθελε στο γήπεδο".

" Νομίζω ότι ο νέος προπονητής που ήρθε είναι ένας έμπειρος κόουτς με ένα καλό ρεκόρ νικών αλλά αυτό από μόνο του δεν λέει τίποτε, πρέπει να του δώσουμε αρκετό χρόνο να μάθει τους παίκτες και να βρει ένα σύστημα που να ταιριάζει στην ομάδα μας".




ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ