ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η σέξι Βραζιλιάνα διαιτητής ξανά στα γήπεδα (vds)!

Η σέξι Βραζιλιάνα διαιτητής ξανά στα γήπεδα (vds)!
Άνα Πάουλα Ολιβέιρα-φώτο

Mετά την τιμωρία που της επιβλήθηκε πέρυσι για την γυμνή φωτογράφησή της σε ανδρικό περιοδικό, η 29χρονη Βραζιλιάνα διαιτητής, Άνα Πάουλα Ολιβέιρα, επέστρεψε στους αγωνιστικούς χώρους

Τώρα η Άνα Πάουλα ντε Ολιβέιρα, η διασημότερη γυναίκα διαιτητής στο βραζιλιάνικο ποδόσφαιρο, επιστρέφει στους αγωνιστικούς χώρους.
Παρά το γεγονός ότι απέτυχε δύο φορές στα τεστ φυσικής κατάστασης που διοργάνωσε η FIFA, δεν απογοητεύτηκε και όπως έγινε γνωστό, επιλέχθηκε ως βοηθός διαιτητή για την αναμέτρηση ανάμεσα στην Σάο Χοσέ και την Τακουαριτίνγκα, για την τρίτη κατηγορία του τοπικού πρωταθλήματος του Σαν Πάολο.

Η ομοσπονδία ποδοσφαίρου της Παουλίστα δικαιολόγησε την απόδοσή της υποστηρίζοντας ότι σκοπεύει να παρακολουθήσει την αντίδραση που θα υπάρχει από τον κόσμο και τους παίκτες, μετά τις γυμνές φωτογραφίες της Άνα Πάουλα τον περασμένο Ιούλιο στο περιοδικό "Playboy".

Nα σημειωθεί ότι από εκείνο το περιστατικό και μετά η 29χρονη Ολιβέιρα αποκλείστηκε από όλες τις διαιτητικές δραστηριότητες, και περιορίστηκε να κατεβαίνει στους αγωνιστικούς χώρους ως βοηθός σε λίγα παιχνίδια, και μάλιστα όχι επίσημα.

Aπολαύστε βίντεο με την 29χρονη σέξι Βραζιλιάνα διαιτητή:


















ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ