ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΘΝΩΝ ΑΦΡΙΚΗΣ

Η Γκάνα την τρίτη θέση, 4-2 την Ακτή!

Η Γκάνα την τρίτη θέση, 4-2 την Ακτή!
Γκάνα-πανηγυρικό

Χάρη σε τρία τέρματα στο τελευταίο 20λεπτο της αναμέτρησης, η Γκάνα επιβλήθηκε με 4-2 της Ακτής Ελεφαντοστού, κατακτώντας την τρίτη θέση στη διοργάνωση (vid)!

Η διοργανώτρια πήρε το προβάδισμα μόλις στο 10' με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Μουντάρι από 25 μέτρα που έστειλε τη μπάλα να καρφωθεί ψηλά στο αριστερό παραθυράκι της εστίας του Κονέ, ενώ η ισοφάριση για τους "ελέφαντες" ήρθε στο 24', με τον Σανόγκο (ξεκίνησε για πρώτη φορά βασικός στη διοργάνωση) να δέχεται εξαιρετική ασίστ του Φαέ για να κάνει το 1-1 με χαμηλό διαγώνιο σουτ με το δεξί.
Οκτώ λεπτά αργότερα, η Ακτή έκανε την ανατροπή, με τον Κίνγκσον να αποκρούει αρχικά στο σουτ του Ντρογκμπά, όμως ο Σανόγκο πήρε το "ριμπάουντ" για να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα.

Στο 39' η Ακτή έχασε μεγάλη ευκαιρία να πάρει αέρα δύο τερμάτων στο ματς και ο Σανόγκο να πανηγυρίσει χατ-τρικ, με το δυνατό σουτ όμως που επιχείρησε να βρίσκει στο κάτω μέρος του οριζόντιου δοκαριού για να απομακρυνθεί ο κίνδυνος για την Γκάνα.

Αν στο πρώτο μέρος, η Γκάνα έδειξε να παρουσιάζει πολλά προβλήματα στο χώρο της μεσαίας γραμμής, το δεύτερο μέρος ήταν μία εντελώς διαφορετική υπόθεση, με την παρέα του Εσιέν να φέρνει τα πάνω-κάτω στο τελευταίο εικοσάλεπτο.

Στο 70' ο Ογούσου-Αμπέγι έκανε το 2-2 με πλασέ, ο Αγόγο έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του στο 80', ενώ με σουτ από 25 μέτρα ο Δραμανί διαμόρφωσε το τελικό 4-2 στο 84'.

Δείτε τα γκολ από την αναμέτρηση Γκάνα-Ακτή Ελεφαντοστού:












TAGS ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΘΝΩΝ ΑΦΡΙΚΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ