ΑΠΟΣΤΟΛΗ FINAL FOUR 2024

Final Four 2024, Παναθηναϊκός AKTOR: Στο ξενοδοχείο της αποστολής ο Έλληνας πρόξενος

Final Four 2024, Παναθηναϊκός AKTOR: Στο ξενοδοχείο της αποστολής ο Έλληνας πρόξενος

Στο ξενοδοχείο που διαμένει η αποστολή του Παναθηναϊκού AKTOR βρέθηκε το βράδυ της Τετάρτης 22 Μαΐου ο Έλληνας πρόξενος. Απολογήθηκε η EuroLeague για τα ελλιπή μέτρα ασφαλείας.

Η επίθεση στον Εργκίν Αταμάν έγινε με το "καλησπέρα" η μεγαλύτερη είδηση της ημέρας στο Βερολίνο, σε ό,τι έχει να κάνει με το Final Four 2024. Πώς να γίνει αλλιώς, από την στιγμή μάλιστα που η αποστολή του Παναθηναϊκού AKTOR έτυχε τέτοιας υποδοχής (sic) σε μια περίσταση που όμοιά της δεν είχε ξανασυμβεί στο πρόσφατο παρελθόν της διοργάνωσης.

Με την αστυνομική δύναμη να έχει πλέον πιο έντονη παρουσία έξω από το ξενοδοχείο που διαμένουν οι παίκτες, οι προπονητές και οι διοικήσεις των τεσσάρων μονομάχων του Final Four, το "παρών" έδωσε αργά το βράδυ της Τετάρτης 22 Μαΐου κι ο Έλληνας πρόξενος, Ηλίας Κλουβάτος, με εντολή και εποπτεία της πρέσβειρας, Μάρας Μαρινάκη.

Η συνολική κινητοποίηση του προσωπικού της ελληνικής πρεσβείας ήταν άμεση, μόλις έγινε γνωστό το περιστατικό, γεγονός που βοήθησε στην εκτόνωση της κατάστασης και την επιστροφή στην ηρεμία, με το θέμα να θεωρείται πλέον λήξαν.

Για όσα συνέβησαν πάντως, απολογήθηκαν οι άνθρωποι της EuroLeague τόσο προς τον Παναθηναϊκό AKTOR όσο και προσωπικά στον Εργκίν Αταμάν, ο οποίος σαφώς δεν περίμενε να γίνει στόχος των συμπατριωτών του.

FINAL FOUR 2024 - Το Pamestoixima.gr στο Βερολίνο

Ζεις στο maximum τη δράση του FINAL FOUR 2024! Μπαίνεις στο Pamestoixima.gr και ανακαλύπτεις δεκάδες επιλογές για να φτιάξεις το δικό σου στοίχημα στο FINAL FOUR σε κορυφαίες αποδόσεις! 40+ ειδικά στοιχήματα ομάδων και παικτών, Live Streaming*, ενισχυμένες αποδόσεις για μακροχρόνιες επιλογές και μοναδικές προσφορές*! Στο ανανεωμένο Pamestoixima.gr το στοίχημα μπάσκετ περνάει σε άλλο επίπεδο!

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

TAGS ΑΠΟΣΤΟΛΗ FINAL FOUR 2024 ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ EUROLEAGUE ΕΡΓΚΙΝ ΑΤΑΜΑΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ