ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Αγώνας δρόμου για Γκαλέτι

Αγώνας δρόμου για Γκαλέτι
New Image

Τράβηγμα η διάγνωση για Γκαλέτι που θα κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει το ματς με τη Λάτσιο(18/9)

Ο Αργεντινός άσος που τραυματίστηκε στο φιλικό παιχνίδι με τον Ερυθρό Αστέρα υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία το πρωί της Παρασκευής(14/9), η οποία έδειξε ότι υπέστη τράβηγμα στον αριστερό προσαγωγό.
Πλέον ο πρώην παίκτης της Ατλέτικο Μαδρίτης θα συνεχίσει το εντατικό πρόγραμμα θεραπείας που ήδη έχει ξεκινήσει και ουσιαστικά θα γίνει αγώνας δρόμου για να βρίσκεται στην διάθεση του προπονητή του για την αναμέτρηση με τους Ιταλούς.

Πιο αναλυτικά το δελτίο τύπου της πειραϊκής ΠΑΕ αναφέρει :"Ο Λουτσιάνο Γκαλέτι υποβλήθηκε σήμερα το πρωί σε μαγνητική τομογραφία, στο Ιατρικό Κέντρο Αθηνών στο Μαρούσι.

Από την εξέταση επιβεβαιώθηκε η διάγνωση για τράβηγμα στον αριστερό προσαγωγό. Ο ποδοσφαιριστής θα συνεχίσει το εντατικό πρόγραμμα θεραπείας που ακολουθεί".

Πάντως ο Τάκης Λεμονής προετοιμάζεται ήδη για το ενδεχόμενο να μην έχει στην διάθεση του τον Λουτσιάνο Γκαλέτι και στην περίπτωση που τελικά ο Αργεντινός δεν τα καταφέρει, ο Λούα Λούα δείχνει ως ο επικρατέστερος για να τον αντικαταστήσει στην θέση του δεξιού χαφ με τον Κοβάσεβιτς σε αυτή την περίπτωση να αγωνίζεται στην κορυφή της επίθεσης.

Ανεβαίνει ο Μπράβο, στην Ιταλία ο κόουτς


Στην προπόνηση της Πέμπτης (13/9, 19:00), οι ερυθρόλευκοι ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας, λόγω του φιλικού αγώνα με τον Ερυθρό Αστέρα, αλλά και των υποχρεώσεων που είχαν οι (δέκα) διεθνείς, οι οποίοι πήραν μέρος στο πρόγραμμα.

Ο Ραούλ Μπράβο ακολούθησε εντατική ατομική προπόνηση τόσο στο γυμναστήριο, όσο και στο γήπεδο και ενδέχεται την Παρασκευή (14/9) να μπει στο πρόγραμμα της ομάδας. Ο Ισπανός αμυντικός λογικά θα είναι στην αποστολή για τον αγώνα με τη Λάτσιο και δεν αποκλείεται να χρησιμοποιηθεί ανάλογα με την εξέλιξη του ματς.

Παράλληλα, ο Κυριάκος Παπαδόπουλος συνέχισε το πρόγραμμα αποκατάστασης που ακολουθεί, ενώ ο Μάρκο Νε που προέρχεται από ίωση, έκανε ατομική προπόνηση στο γήπεδο. Ο Λουτσιάνο Γκαλέτι ακολούθησε πρόγραμμα θεραπείας, κάτι που θα γίνει και την Παρασκευή (14/9).

Να σημειωθεί πως την Παρασκευή (14/9) οι πρωταθλητές θα προπονηθούν στις 19:00 στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης", όπως και την Κυριακή στις 20:00 (16/9), ενώ το Σάββατο (15/9) η προπόνηση θα γίνει στις 20:00 στο Αθλητικό Κέντρο του Ρέντη.

Στις 15 του μήνα (σε δύο μέρες δηλαδή), ο Τάκης Λεμονής θα βρεθεί στην Ιταλία και στο "Ολίμπικο" για να παρακολουθήσει το παιχνίδι της Λάτσιο με την Έμπολι, για την 3η αγωνιστική της Serie A.

Τέλος, το παιχνίδι Ρεάλ Μαδρίτης-Βέρντερ Βρέμης, στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής του Champions League, θα παρακολουθήσουν από τα επίσημα του "Σαντιάγκο Μπερναμπέου" οι Ανδρέας Νινιάδης και Μπόζινταρ Μπάντοβιτς.



















TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ