ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Παράταση στην αγωνία...

Παράταση στην αγωνία...
Γκαλέτι

Ο Λουτσιάνο Γκαλέτι δεν έχει θλάση, όμως η συμμετοχή του στον αγώνα με τη Λάτσιο "παίζεται"

Αρχικά, υπήρξαν φόβοι ακόμα και για θλάση, κάτι που ευτυχώς για τους πρωταθλητές Ελλάδας, δεν επιβεβαιώθηκε. Ο Αργεντινός δεξιός μέσος εξετάστηκε το απόγευμα της Πέμπτης (13/9) από τον γιατρό της πειραϊκής ομάδας, Γιάννη Αναγνωστόπουλο και το θετικό γεγονός είναι πως υπήρξε βελτίωση, καθώς το οίδημα στον αριστερό προσαγωγό υποχώρησε. Ασφαλέστερα συμπεράσματα θα βγουν την Παρασκευή (14/9), όταν και ο διεθνής άσος θα υποβληθεί σε μαγνητική τομογραφία.
Η συμμετοχή του σπουδαίου αυτού παίκτη στην αναμέτρηση με τη Λάτσιο, την προσεχή Τρίτη (18/9) στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης", ακόμα "παίζεται". Ήδη, ο Γκαλέτι από το βράδυ της Τετάρτης (12/9) έχει αρχίσει πρόγραμμα θεραπείας και οι πιθανότητες να αγωνιστεί κόντρα στους "λατσιάλι" είναι μοιρασμένες.

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου της πειραϊκής ΠΑΕ: " Ο Λουτσιάνο Γκαλέτι εξετάστηκε σήμερα το απόγευμα από τον γιατρό της ομάδας μας, Γιάννη Αναγνωστόπουλο, λόγω των ενοχλήσεων που ένιωσε κατά τη διάρκεια του χθεσινού φιλικού αγώνα με τον Ερυθρό Αστέρα στον αριστερό προσαγωγό. Ο ποδοσφαιριστής ένιωθε καλύτερα και η κλινική του εικόνα ήταν βελτιωμένη, καθώς έχει υποχωρήσει το οίδημα. Αύριο θα υποβληθεί, στο Ιατρικό Κέντρο Αθηνών, σε μαγνητική τομογραφία, προκειμένου να επιβεβαιωθεί και από την εξέταση η σημερινή κλινική του εικόνα".

Ευχαριστημένος ο Λεμονής

Ο Τάκης Λεμονής ευελπιστεί πως θα έχει τον Γκαλέτι στη διάθεσή του για την πρεμιέρα της φάσης των ομίλων του Champions League, όμως σκέπτεται και τα εναλλακτικά σενάρια στην περίπτωση που ο Αργεντινός παικταράς δεν θα είναι έτοιμος για την αναμέτρηση με τους Ιταλούς.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού είδε με ικανοποίηση παίκτες που δεν προορίζονται για βασικοί να αποδίδουν πολύ καλά στο φιλικό παιχνίδι ανθρωπιάς με τον Ερυθρό Αστέρα. Ήταν απόλυτα ευχαριστημένος από τους ποδοσφαιριστές που χρησιμοποιήθηκαν στον αγώνα του "Γεώργιος Καραϊσκάκης" και εξέφρασε δημόσια την ικανοποίησή του, στις δηλώσεις που έκανε μετά το τέλος του ματς με τους Σέρβους.

Ανεβαίνει ο Μπράβο, στην Ιταλία ο κόουτς

Στην προπόνηση της Πέμπτης (13/9, 19:00), οι ερυθρόλευκοι ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας, λόγω του φιλικού αγώνα με τον Ερυθρό Αστέρα, αλλά και των υποχρεώσεων που είχαν οι (δέκα) διεθνείς, οι οποίοι πήραν μέρος στο πρόγραμμα.

Ο Ραούλ Μπράβο ακολούθησε εντατική ατομική προπόνηση τόσο στο γυμναστήριο, όσο και στο γήπεδο και ενδέχεται την Παρασκευή (14/9) να μπει στο πρόγραμμα της ομάδας. Ο Ισπανός αμυντικός λογικά θα είναι στην αποστολή για τον αγώνα με τη Λάτσιο και δεν αποκλείεται να χρησιμοποιηθεί ανάλογα με την εξέλιξη του ματς.

Παράλληλα, ο Κυριάκος Παπαδόπουλος συνέχισε το πρόγραμμα αποκατάστασης που ακολουθεί, ενώ ο Μάρκο Νε που προέρχεται από ίωση, έκανε ατομική προπόνηση στο γήπεδο. Ο Λουτσιάνο Γκαλέτι ακολούθησε πρόγραμμα θεραπείας, κάτι που θα γίνει και την Παρασκευή (14/9).

Να σημειωθεί πως την Παρασκευή (14/9) οι πρωταθλητές θα προπονηθούν στις 19:00 στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης", όπως και την Κυριακή στις 20:00 (16/9), ενώ το Σάββατο (15/9) η προπόνηση θα γίνει στις 20:00 στο Αθλητικό Κέντρο του Ρέντη.

Στις 15 του μήνα (σε δύο μέρες δηλαδή), ο Τάκης Λεμονής θα βρεθεί στην Ιταλία και στο "Ολίμπικο" για να παρακολουθήσει το παιχνίδι της Λάτσιο με την Έμπολι, για την 3η αγωνιστική της Serie A.

Τέλος, το παιχνίδι Ρεάλ Μαδρίτης-Βέρντερ Βρέμης, στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής του Champions League, θα παρακολουθήσουν από τα επίσημα του "Σαντιάγκο Μπερναμπέου" οι Ανδρέας Νινιάδης και Μπόζινταρ Μπάντοβιτς.

Το πρόγραμμα του Ολυμπιακού και της Λάτσιο πριν από τη μεταξύ τους συνάντηση:

Δευτέρα (17/9):

15:00 Συνέντευξη Τύπου του προπονητή του Ολυμπιακού, Τάκη Λεμονή, στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης".

18:50 Άφιξη της αποστολής της Λάτσιο στο αεροδρόμιο "Ελευθέριος Βενιζέλος", με την πτήση τσάρτερ της Alitalia AM 319.

20:00 Προπόνηση των ποδοσφαιριστών του Ολυμπιακού στο Αθλητικό Κέντρο του Ρέντη. Η προπόνηση θα είναι ανοικτή για 15 λεπτά για τους εκπροσώπους του Τύπου.

20:30 Συνέντευξη Τύπου του προπονητή της Λάτσιο, Ντέλιο Ρόσι, στο γήπεδο "Γεώργιος Καραϊσκάκης".

21:00 Προπόνηση των ποδοσφαιριστών της Λάτσιο στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης".

Τρίτη (18/9):

11:00 Προπόνηση των ποδοσφαιριστών της Λάτσιο στο γήπεδο της Καλλιθέας.

*Η UEFA ενημέρωσε την πειραϊκή ΠΑΕ πως παρατηρητής του αγώνα Ολυμπιακός-Λάτσιο θα είναι ο Ελβετός Ζακ Αντενέν και παρατηρητής διαιτησίας ο Σκωτσέζος Ρόμπερτ Βάλενταϊν.

*Όπως ενημέρωσε η Γιουβέντους την πειραϊκή ομάδα, τον αγώνα Ολυμπιακός-Λάτσιο θα παρακολουθήσει ο σκάουτερ της "Γηραιάς Κυρίας", Ντέγιαν Βασίλιεφ.

*Η Βέρντερ Βρέμης ενημέρωσε το σύλλογο του μεγάλου λιμανιού ότι το ματς Ολυμπιακός-ΟΦΗ, για τη 2η αγωνιστική της Super League (23/09), θα παρακολουθήσει ο σκάουτερ της γερμανικής ομάδας, Ούνε Φάζλιτς.














































TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ