ΑΕΛ

7.500 εισιτήρια για το "Ίγουντ Παρκ"

7.500 εισιτήρια για το "Ίγουντ Παρκ"
Λάρισα, οπαδοί

7.500 οπαδοί της Λάρισας θα μπορούν να ταξιδεύσουν στο "Ίγουντ Παρκ". Στις 18:30 το φιλικό με ΟΦΗ

Ο γενικός διευθυντής της ΑΕΛ μίλησε στον Σούπερ Σπορ FM Λάρισας και στάθηκε ιδιαίτερα στις αναμετρήσεις με την Μπλάκπερ, λύνοντας πολλές απορίες των φιλάθλων.
" Ρώτησαν πολλά πράγματα και μου έκανε μεγάλη εντύπωση το πόσο θέλουν να είναι όλα πανέτοιμα, ρωτούσαν μέχρι και την τελευταία λεπτομέρεια" είπε για τους υπεύθυνους της αγγλικής ομάδας που βρέθηκαν στην Λάρισα.

" Έχουν έρθει άνθρωποι από την ΟΥΕΦΑ και έχουν επιθεωρήσει το γήπεδο" είπε για το Αλκαζάρ και συμπλήρωσε για την διοίκηση του ΕΑΚΛ πως το τελευταίο διάστημα αργοπόρησαν και πως δεν έτρεξαν κάποιες ενέργειες που έπρεπε να έχουν ολοκληρωθεί νωρίτερα, λέγοντας: " η ΑΕΛ τρέχει με ρυθμούς Ferrari και όχι με ρυθμούς Mini Cooper!!!. Πάντως όσον αφορά τα παιχνίδια κυπέλλου είπε πως δεν θα έχουμε κανένα πρόβλημα."

7.500 "βυσσινί" στην Αγγλία

Αίσθηση προκάλεσε ο κ. Λυράκης με τον αριθμό εισιτηρίων που σκοπέυουν να ζητήσουν. " Για τον αριθμό που μπορούμε να πάρουμε στον επαναληπτικό έχουμε το δικαίωμα να ζητήσουμε μέχρι και 7.500 εισιτήρια μιας και τόσο είναι η χωρητικότητα του πετάλου που θα μπουν οι φίλαθλοι της ΑΕΛ".

Παράλληλα, τόνισε πως από το τηλεοπτικό κανάλι που θα πάρει τα δικαιώματα του παιχνιδιού στην Αγγλία θα καθοριστεί και η ώρα έναρξης του ματς.

Τέλος για τα εισιτήρια του πρώτου παιχνιδιού υπογράμμισε: " Οι τιμές για τον πρώτο αγώνα θα είναι 70, 50, 35 και 20 ευρώ, επίσης είμαστε η μοναδική Ελληνική ομάδα που με το διαρκείας κάποιος μπορεί να δει και τα Ευρωπαϊκα παιχνίδια σε αντίθεση με τις άλλες ομάδες που μετέχουν στο κύπελλο ΟΥΕΦΑ" ενώ τόνισε πως θα εκδοθούν περίπου 16.000 εισιτήρια.

Στις 18:30 το φιλικό με ΟΦΗ

Με ανακοίνωσή της η "βυσσινί" ΠΑΕ γνωστοποίησε πως το φιλικό της ερχόμενης Πέμπτης θα αρχίσει τελικά στις 18:30, ενώ ανέφερε τα μέρη για να πάρει κανείς εισιτήριο.

" Η ΠΑΕ ΑΕΛ 1964 ενημερώνει τους φίλους της ομάδας ότι η φιλική αναμέτρηση της ερχόμενης Πέμπτης (13/9) με τον ΟΦΗ στο Στάδιο Αλκαζάρ θα ξεκινήσει στις 6.30μ.μ.

Εισιτήρια για τον συγκεκριμένο αγώνα θα διατίθενται από τη Δευτέρα από το “Vissini Store” (οδός Μανωλάκη 1) κατά τις ημέρες και ώρες λειτουργίας των καταστημάτων στις τιμές των 20 ευρώ (Θύρες 2-ΠΛΑΙΣΙΟ, 3 & 4), 15 ευρώ (Θύρες 10-WIND & 11) και 10 ευρώ (θύρες 6 & 8). Για τους κατόχους των εισιτηρίων διαρκείας η είσοδος θα γίνεται με την επίδειξη της κάρτας διαρκείας την οποία μπορούν να παραλαμβάνουν από το επίσημο κατάστημα της ΑΕΛ “Vissini Store”".





















TAGS ΑΕΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ