ΑΕΛ

Τονωτική η νίκη, στο μυαλό η Μπλάκμπερν

Τονωτική η νίκη, στο μυαλό η Μπλάκμπερν
Μπακαγιόκο

Η νίκη στην Τρίπολη ήταν το καλύτερο φάρμακο για τα άσχημα αποτελέσματα της προετοιμασίας

Καταρχήν έφτιαξε την ψυχολογία των παικτών και των οπαδών, η οποία δεν ήταν δα και η καλύτερη δυνατή όπως είχε δημιουργηθεί από τα φιλικά προετοιμασίας. Αυτό το κομμάτι (της ψυχολογίας) είναι πολύ σημαντικό ενόψει του πρώτου αγώνα για το κύπελλο UEFA κόντρα στη Μπλάκμπερν.
Πάνοπλη με Μπλάκμπερν
Η Λάρισα έχει πάρα πολλές μέρες για να προετοιμαστεί όσο το δυνατόν καλύτερα για το συγκεκριμένο παιχνίδι. Ο Σαρμιέντο ο οποίος έπαθε θλάση στον αυχένα, αναμένεται να είναι καλά σε μια εβδομάδα και να ενταχθεί κανονικά στο πρόγραμμα.

Αλεξάνδρου-Μπακαγιόκο για μεγάλα πράγματα

Άλλο κέρδος για τον Γιώργο Δώνη είναι ο Αλεξάνδρου, ο οποίος από τα φιλικά του καλοκαιριού, έδειχνε αποφασισμένος να διεκδικήσει θέση βασικού και απ' ότι φαίνεται το καταφέρνει.

Άλλος ένας που αναμένεται να αποτελέσει βασικό όπλο των βυσσινί φέτος είναι ο Μπακαγιόκο, ο οποίος μπορεί να μη σκόραρε στην πρεμιέρα, ωστόσο τα πατήματα του είναι μια χαρά και έχει δύο εβδομάδες να ενσωματωθεί όσο καλύτερα γίνεται στα δεδομένα της νέας του ομάδας.

Δώνης: Σημαντικό να ξεκινάς με νίκη"

Πέρα από τα εμφανή θετικά της ΑΕΛ, ο προπονητής της ομάδας ήταν ικανοποιημένος και για κάποια άλλα πράγματα που παρατήρησε αυτός: "Έμεινα ευχαριστημένος από την αμυντική μας λειτουργία, αλλά και την πίεση που ασκήσαμε στον Αστέρα απο την αρχή του β' μέρους μέχρι να σημειώσουμε το γκολ. Είναι σημαντικό να ξεκινάς στο πρωτάθλημα με νίκη εκτός έδρας."



Το μυαλό στο UEFA... και τα φιλικά

Το παιχνίδι στην Αρκαδία όμως αποτελεί παρελθόν. Το πρωτάθλημα ξαναρχίζει στις 23 Σεπτεμβρίου, αλλά ως τότε η Λάρισα καλείται να δείξει χαρακτήρα και να παρουσιαστεί όσο το δυνατόν πιο έτοιμη απέναντι στην Μπλάκμπερν για το κύπελλο UEFA, με μόλις ένα επίσημο παιχνίδι στα πόδια...

Πάντως η Θεσσαλική ομάδα δε θα μείνει άπρακτη ως τότε, καθώς ήδη έχουν κλειστεί κάποια φιλικά παιχνίδια. Στις 9 Σεπτεμβρίου η ΠΑΕ ΑΕΛ σε σύμπραξη με τις ΠΑΕ ΑΕΚ και ΠΑΕ ΠΑΟΚ, αποφάσισαν τη διεξαγωγή τουρνουά τριών 45λέπτων στο ΟΑΚΑ, με σκοπό την οικονομική ενίσχυση των πληγέντων από τις καταστροφικές πυρκαγιές. Η είσοδος θα είναι 10 ευρώ και τα έσοδα θα διατεθούν στους πυρόπληκτους.

Εκτός από του τουρνουά στο ΟΑΚΑ, η Λάρισα θα κάνει και την πρόβα τζενεράλε της, μια εβδομάδα πριν τον αγώνα με τους Άγγλους κόντρα στον ΟΦΗ στο Αλκαζάρ.











TAGS ΑΕΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ