ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μεντιλίμπαρ: "Τώρα σκεφτόμαστε τα ματς με την Άστον Βίλα για την πρόκριση στον τελικό"

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ στο Ολυμπιακός - Λαμία
Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ στο Ολυμπιακός - Λαμία EUROKINISSI SPORTS

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ δήλωσε ότι ο Ολυμπιακός έκανε το καθήκον του απέναντι στη Λαμία και μετά τη νίκη το ενδιαφέρον έχει στραφεί στα δύο παιχνίδια με την Άστον Βίλα στα ημιτελικά του Conference League.

Ο Ολυμπιακός πήρε μία εύκολη νίκη με 4-1 επί της Λαμίας στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League, με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ να αναφέρει ότι πλέον το ενδιαφέρον έχει στραφεί στους δύο ημιτελικούς με την Άστον Βίλα στο Conference League.

Αναλυτικά όσα ανέφερε:

Για το τι κρατάει από το ματς: "Σήμερα έπρεπε να κερδίσουμε. Μετά το τέλος μπορεί να φαίνεται κάτι απλό, ωστόσο ήταν αυτό που έπρεπε να κάνουμε. Το καταφέραμε και τώρα το μυαλό μας ξεκινάει να σκέφτεται τα δύο ματς με την Άστον Βίλα για να προκριθούμε στον τελικό και στη συνέχεια τρία πάρα πολύ σημαντικά παιχνίδια για να τα καταφέρουμε όσο καλύτερα μπορούμε".

Για τις πρώτες σκέψεις για το πρώτο ματς με την Άστον Βίλα: "Καταρχήν πρέπει να ξεκουραστούμε και να κάνουμε την αποκατάστασή μας για τους παίκτες που έπαιξαν σήμερα και στη συνέχεια όλη η συγκέντρωσή μας. Δεν θα χρειαστεί πάρα πολύ μεγάλη προσπάθεια για να πείσω τους ποδοσφαιριστές να συγκεντρωθούν σ' αυτό το μεγάλο παιχνίδι, γιατί όλος ο κόσμος νομίζει ότι θα είμαστε έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε με σοβαρότητα αυτό τον σημαντικό αγώνα".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ