ΙΠΠΑΣΙΑ

Τρία μετάλλια για τις Ελληνίδες αμαζόνες

Τρία μετάλλια για τις Ελληνίδες αμαζόνες
φουντα

Η Φούντα, η Κούτσικου και η Κυριακού κατέκτησαν και τα 3 μετάλλια του αγωνίσματος Νεολέκτων Ίππων

Τρεις Ελληνίδες αμαζόνες ανέβηκαν στο βάθρο του πρώτου αγωνίσματος ύψους 1.15 – 1.20μ. Πρώτη ήταν η Ζέτα Φούντα με την Claudia με διπλή άπταιστη διαδρομή και τον καλύτερο χρόνο στο μπαράζ, 28,79, δεύτερη ήταν η Μυρτώ Ηλιάδη Κούτσικου με την Voila He με δύο άπταιστες και χρόνο 30,97 και τρίτη η Ελίνα Κυριακού με τον Comes με επίσης διπλή άπταιστη και χρόνο 32,02.
Στο δεύτερο σημερινό αγώνισμα ύψους 1.25μ. καλύτερος Έλληνας ήταν ο Αντώνης Πετρής, που ιππεύοντας τον Cover Page κατέλαβε την 5η θέση με άπταιστες διαδρομές και χρόνο 32,23 στον αγώνα διαβάθμισης. Νικητής ήταν ο Τούρκος Ομέρ Καραεβλί με τη Urona με επίσης άπταιστες και χρόνο 29,87.

Αύριο (01/10), το πρόγραμμα περιλαμβάνει δύο αγωνίσματα, εκ των οποίων το πιο σημαντικό, το Ομαδικό Αγώνισμα του Κυπέλλου Εθνών με χορηγό τη ΜΕΤΚΑ και τη συμμετοχή 8 χωρών, ανάμεσά τους και η Ελλάδα.

Στην Ελληνική ομάδα, η οποία κληρώθηκε να αγωνιστεί δεύτερη, θα συμμετάσχουν ο Αντώνης Πετρής με τον Liquido, η Ελίνα Δενδρινού με τον Liberty, η Χάνα Μυτιληναίου με τον Poet και η Μυρτώ Ηλιάδη Κούτσικου με τον Lazzarone. Ο πρώτος γύρος του Ομαδικού θα αρχίσει στις 12.30 και ο δεύτερος τελικός γύρος στις 15.00.

Στο πλαίσιο του Παγκοσμίου Κυπέλλου διεξάγεται η Έκθεση ζωγραφικής της Αλίς Τουρκινιώτη με τίτλο "Φιγούρες από το χθες και το σήμερα", ενώ το Σάββατο (03/10) θα πραγματοποιηθεί αγώνας αμαξοδήγησης με 11 άμαξες. Ο αγώνας θα αρχίσει στις 9.00, ενώ θα λάβει μέρος και η διεθνής Ελληνίδα αθλήτρια, Lulu Purulis.

Η πρώτη σημερινή ημέρα του Παγκοσμίου Κυπέλλου συνεχίζεται με το τελευταίο και σημαντικότερο αγώνισμα ύψους 1.40μ. με χορηγό τον ΕΟΤ.








TAGS ΙΠΠΑΣΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ