ΙΠΠΑΣΙΑ

Έξι μετάλλια για την Ελλάδα στο Athens CSI2*

Έξι μετάλλια για την Ελλάδα στο Athens CSI2*
Athens CS12*

Με συνολικό απολογισμό 6 μεταλλίων ολοκλήρωσε η Ελλάδα το πρώτο διεθνή αγώνα ενηλίκων υπερπήδησης εμποδίων

Στο τελευταίο αγώνισμα της χθεσινής τρίτης ημέρας των αγώνων ύψους 1.35μ. ο Ηλίας Μπαλιούσης με τον Ramzez κέρδισε το χάλκινο μετάλλιο με άπταιστη διαδρομή και χρόνο 38,12. Πρώτος ήταν ο Βούλγαρος Ιβελίν Βάλεφ με την Pina Colada με άπταιστη και χρόνο 35,71 και δεύτερος ο Τούρκος Τσαγκρί Μπασέλ με τον SIEC Landjaron με επίσης άπταιστη και χρόνο 36,77.
Από δύο μετάλλια κέρδισαν ακόμη ο Σταύρος Γεωργόπουλος με τον Positivo στα αγωνίσματα των νέων ίππων και η Χάνα Μυτιληναίου με τον Selien και τον Red Pringle. Ένα μετάλλιο κατέκτησε η Ελίνα Δενδρινού με τον Boy Runner σε αγώνισμα ύψους 1.25μ.

Καλύτερη Ελληνίδα αμαζόνα, πάντως, των αγώνων αναδείχθηκε η Μυρτώ Ηλιάδη Κούτσικου, η οποία κατέλαβε την καλύτερη θέση στο χθεσινό σημαντικότερο αγώνισμα Grand Prix ύψους 1.45μ. Η Μυρτώ ιππεύοντας τον Lazzarone πήρε την 6η θέση σε σύνολο 46 ιππέων και αμαζόνων με 4 βαθμούς ποινής και χρόνο 73,56. Μεγάλος νικητής του Grand Prix αναδείχθηκε ο Ιρλανδός Νάιαλ Τάλμποτ με την Global μετά από αγώνα διαβάθμισης, όπου συμμετείχαν μόλις 4 ιππείς, με τη μοναδική άπταιστη διαδρομή.

Στο Grand Prix της κατηγορίας Εφήβων ύψους 1.35μ. με χορηγό τον ΕΟΤ, που ήταν και προκριματικός για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Εφήβων του 2010, έξι Έλληνες αθλητές πήραν την πολυπόθητη πρόκριση, ενώ νικήτρια ήταν η Αναστασία Γουναρά με τον Siturin με τον καλύτερο χρόνο, 31,07 και άπταιστη διαδρομή στον αγώνα διαβάθμισης.

Αυτήν εβδομάδα, από 30 Σεπτεμβρίου έως και 3 Οκτωβρίου, θα διεξαχθεί το "Εθνική Τράπεζα" Παγκόσμιο Κύπελλο Ιππασίας στο Ολυμπιακό Κέντρο Ιππασίας στο Μαρκόπουλο και για το λόγο αυτό η Ελληνική Ομοσπονδία Ιππασίας δίνει αύριο (29/09) και ώρα 12.00, Συνέντευξη Τύπου στο Μέγαρο Μελά (Αιόλου 93) της Εθνικής Τράπεζας.






TAGS ΙΠΠΑΣΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ