ΙΠΠΑΣΙΑ

Στην 6η θέση η Κούτσικου στο "Εθνική Τράπεζα" Grand Prix

Στην 6η θέση η Κούτσικου στο "Εθνική Τράπεζα" Grand Prix
Ιππασία

Η Μυρτώ Ηλιάδη Κουτσίκου είχε την καλύτερη παρουσία από ελληνικής πλευράς στο "Εθνική Τράπεζα" Grand Prix

Στο σημαντικότερο αγώνισμα του Athens CSI2*, το "Εθνική Τράπεζα" Grand Prix ύψους 1.45μ., που ολοκληρώθηκε πριν από λίγο, η Ελληνίδα αμαζόνα κατέλαβε την 6η θέση σε σύνολο 46 ιππέων και αμαζόνων με 4 βαθμούς ποινής και χρόνο 73,56.
Μεγάλος νικητής αναδείχθηκε ο Ιρλανδός Νάιαλ Τάλμποτ με την Global μετά από αγώνα διαβάθμισης, όπου συμμετείχαν μόλις 4 ιππείς, με τη μοναδική άπταιστη διαδρομή. Δεύτερος ήταν ο Γερμανός Γιούργκεν Σούμπαμαν με τον Rube Lee με 4 βαθμούς και χρόνο 37,78 στο μπαράζ και τρίτος ήταν ο Βούλγαρος Ιβελίν Βάλεφ με την Equita με 4 βαθμούς και χρόνο 38,29.

Στο πρώτο σημερινό αγώνισμα των Νέων Ίππων ύψους 1.30μ., πρώτος ήταν ο Γερμανός Αρμίν Χίμερλεϊχ με τον Cool Fox με διπλή άπταιστη και χρόνο 28,94, ενώ στη 2η και 3η θέση ήταν αντίστοιχα η Λέσλεϊ Μακ Νο από την Ελβετία με τον Osiris de Kerglenn με άπταιστες και χρόνο 31,45 και ο Βούλγαρος 'Αντζελ Νιαγκόλοφ με τον Silvio με άπταιστες και χρόνο 33,37. Τέταρτη ήταν η Χάνα Μυτιληναίου με τον Variant με 0 βαθμούς και χρόνο 36,27 στο μπαράζ.

Στο Grand Prix των Εφήβων ύψους 1.35μ. με χορηγό τον ΕΟΤ, δύο αμαζόνες έκαναν άπταιστη διαδρομή και πήγαν στον αγώνα διαβάθμισης. Νικήτρια αναδείχθηκε η Αναστασία Γουναρά με τον Siturin με τον καλύτερο χρόνο, 31,07 και άπταιστη διαδρομή. Στην 2η θέση ήταν η Μόνικα Μαρτίνη με την Aylin με άπταιστη και χρόνο 31,80 στο μπαράζ, ενώ τρίτη ήταν η Ζέτα Φούντα με τον Andy με 4 βαθμούς ποινής στον κανονικό γύρο.




TAGS ΙΠΠΑΣΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ