ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Τριπλή… απειλή από τη Hyundai

Τριπλή… απειλή από τη Hyundai

Παγκόσμια πρεμιέρα του ολοκαίνουργιου i10, ενός ηλεκτροκίνητου πρωτότυπου και του πρώτου ηλεκτρικού αγωνιστικού.

Η Hyundai Motor στο Διεθνές Σαλόνι Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης του 2019 (10-22 Σεπτεμβρίου) θα δώσει έμφαση στο μέλλον της κινητικότητας.

Η εταιρία θα παρουσιάσει μια νέα σχεδιαστική μελέτη ηλεκτρικού οχήματος, ορίζοντας τη μελλοντική σχεδιαστική κατεύθυνση των ηλεκτρικών (EV) οχημάτων της καθώς παράλληλα θα πραγματοποιήσει την παγκόσμια πρεμιέρα του ολοκαίνουργιου i10 και το ντεμπούτο του πρώτου ηλεκτρικού αγωνιστικού αυτοκινήτου της Hyundai Motorsport.

Στο φετινό Σαλόνι Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης (10-22 Σεπτεμβρίου), η Hyundai Motor θα παρουσιάσει την στρατηγική της στον τομέα των ηλεκτρικών αυτοκινήτων του μέλλοντος, με την υπογραφή του STYLE SET FREE.

Η Hyundai παρουσίασε τα πρώτα στοιχεία του STYLE SET FREE νωρίτερα φέτος σε έκθεση στο Λας Βέγκας και στην εβδομάδα σχεδιασμού του Μιλάνου.

Στη Φρανκφούρτη, θα αποκαλύψει το πρώτο της, πλήρες ηλεκτρικό concept car, που είναι εμπνευσμένο από το πρώτο μοντέλο της μάρκας στη δεκαετία του 1970, και θα λειτουργήσει ως συμβολικό ορόσημο για το μελλοντικό σχεδιασμό των ηλεκτρικών Hyundai.

Επίσης, πρόκειται να δώσει ιδιαίτερη έμφαση στο μηχανοκίνητο αθλητισμό, ως προς την ηλεκτροκίνηση. Μάλιστα, δημιούργησε το πρώτο της ηλεκτρικό αγωνιστικό, που σχεδιάστηκε και κατασκευάστηκε στο Alzenau της Γερμανίας.

Στην Φρανκφούρτη, θα αποκαλύψει και το ολοκαίνουργιο Hyundai i10. Η τελευταία προσθήκη στην i-range της κορεατικής μάρκας, διαθέτει δυναμικό σχεδιασμό, καθώς και μια σειρά αναβαθμισμένων χαρακτηριστικών συνδεσιμότητας: Connected Car και Blue Link, καθιστώντας το ηγέτη στην κατηγορία του, καθώς και ένα από τα οχήματα με τα πιο ολοκληρωμένα πακέτα ασφάλειας στην κατηγορία του…

www.driveandtravel.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ