Τέλη κυκλοφορίας 2019: Αναρτήθηκαν στο TAXISnet

Από το πρωί της Δευτέρας (26/11) αναρτήθηκαν στην ιστοσελίδα της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων (ΑΑΔΕ) τα τέλη κυκλοφορίας για το 2019. Ποια η διαδικασία που πρέπει να ακολουθήσετε.

Τα τέλη κυκλοφορίας για το 2019 αναρτήθηκαν το πρωί της Δευτέρας (26/11) στην ιστοσελίδα της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων (ΑΑΔΕ). Οι ιδιοκτήτες καλούνται να μπουν, όπως συμβαίνει τα τελευταία χρόνια, στο TAXISnet και να ακολουθήσουν τη διαδικασία.

Ποια είναι αυτή; Μόλις μπει κάποιος στο TAXISnet θα δει την ένδειξη για τα τέλη κυκλοφορίας.

Μόλις πατήσει εκεί θα οδηγηθεί σε άλλη σελίδα στην οποία θα του ζητηθεί το ΑΦΜ του και ο αριθμός κυκλοφορίας του οχήματος του. Μετά τη συμπλήρωση των στοιχείων του καλείται να πατήσει αναζήτηση. Όταν το κάνει αυτό και εφόσον έχει βάλει σωστά όσα του έχουν ζητηθεί θα γίνει μπλε η επιλογή της εκτύπωσης.

Τότε ο καθένας μπορεί να εκτυπώσει ή και να αποθηκεύσει το ειδικό έντυπο των τελών κυκλοφορίας. Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση που έχει βγει οι κάτοχοι οχημάτων πρέπει να σπεύσουν να αποπληρώσουν τα τέλη κυκλοφορίας μέχρι τις 31/12/2018.

Τα τέλη κυκλοφορίας ανά κατηγορία

 

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

Όλες οι ταινίες του Tarantino στη σειρά: Από τη χειρότερη στην καλύτερη

Με τη νέα του ταινία 'Κάποτε στο... Χόλιγουντ' στις αίθουσες, κλείνουμε την Tarantino Week με μια ματιά σε όλη του την ως τώρα φιλμογραφία.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

HIGHLIGHTS

equalizer