ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Προνόμια και οφέλη για αγορά Citroen

Προνόμια και οφέλη για αγορά Citroen

Με το πρόγραμμα Back to School, η Citroen προσφέρει αποκλειστικά κατά την περίοδο επιστροφής των μαθητών στα θρανία, όλα της τα μοντέλα σε ειδικές προνομιακές τιμές.

Σε λίγες ημέρες ξεκινά μια ακόμη σχολική χρονιά, αν και πολλοί δεν θέλουν να τη σκέφτονται, περνώντας ανέμελα το καλοκαίρι. Ωστόσο, στη Citroen σκέφτονται πολύ τους οικογενειάρχες και τα έξοδα που θα έχουν να αντιμετωπίσουν, θέλοντας παράλληλα να αποκτήσουν κι ένα καινούργιο αυτοκίνητο.

Για τον λόγο αυτό, η Citroen προσφέρει μοναδικά προγράμματα για την αγορά ενός νέου Citroen. Με το πρόγραμμα Back to School, προσφέρει αποκλειστικά κατά την περίοδο επιστροφής των μαθητών στα θρανία, όλα της τα μοντέλα σε ειδικές προνομιακές τιμές, με 5 χρόνια εγγύηση και συνολικό όφελος πολλαπλάσιο του ετήσιου μέσου κόστους αγοράς σχολικών ειδών!

Εναλλακτικά, η Citroen δίνει τη δυνατότητα ευέλικτων και άκρως δελεαστικών προγραμμάτων αγοράς για την απόκτηση νέου αυτοκινήτου, είτε με 0% προκαταβολή, είτε με το πλέον ανταγωνιστικό πακέτο της αγοράς, των 36 πραγματικά άτοκων δόσεων!

Το προωθητικό πρόγραμμα ισχύει για περιορισμένο αριθμό ετοιμοπαράδοτων αυτοκινήτων έως τις 30 Σεπτεμβριου 2019…

www.driveandtravel.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ