ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Νέο Korando στη Γενεύη

Νέο Korando στη Γενεύη

Το νέο SsangYong Korando θα παρουσιαστεί στο σαλόνι αυτοκινήτου της Γενεύης και είναι το νέο μοντέλο τέταρτης γενιάς που ακολουθεί την αρχιτεκτονική σχεδιασμού SIV-2.

Το νέο SsangYong Korando, είναι το μοντέλο τέταρτης γενιάς που φέρει το όνομα και ακολουθεί την αρχιτεκτονική σχεδιασμού SIV-2, που παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης το 2016.

Το αυτοκίνητο έχει ανανεωμένη εμφάνιση για να μεγιστοποιήσει το στιβαρό χαρακτήρα του, με νέα μάσκα και προβολείς. Ο εξωτερικός σχεδιασμός συμπληρώνεται από ένα εκλεπτυσμένο και υψηλής ποιότητας εσωτερικό, με βελτιωμένο σύστημα υποστήριξης οδηγού και ασφάλειας και με υπερσύγχρονη συνδεσιμότητα.

Το ευρύχωρο εσωτερικό προσφέρει καλύτερο χώρο κεφαλής και χώρου στα πίσω καθίσματα. Διαθέτει πλήρη έγχρωμη οθόνη LCD 9 "AVN και 10,25" με διπλή πλοήγηση για να παρέχει όλες τις απαιτούμενες πληροφορίες, καθώς και ένα ρυθμιζόμενο κάθισμα οδηγού τεσσάρων κατευθύνσεων.

Το ολοκαίνουριο SUV της μεσαίας κατηγορίας C, θα τροφοδοτείται με νέο βενζινοκινητήρα 1.5 lt και ανανεωμένους κινητήρες πετρελαίου Euro 6d 1.6 lt, ενώ θα ακολουθήσει και EV, ηλεκτρική έκδοση. Μεγαλύτερο, ευρύτερο και χαμηλότερο από το αυτοκίνητο που αντικαθιστά, το νέο Korando έχει μήκος 4,452 μ., πλάτος 1,870 μ. και ύψος 1,620 μ. και μεταξόνιο 2,675 μ., ένα από τα μεγαλύτερα στην κατηγορία του.

Η εισαγωγική εταιρεία στην Ελλάδα, αναμένεται να διαπραγματευτεί με το εργοστάσιο, προκειμένου να πετύχει καλή τιμή εισαγωγής...

www.driveandtravel.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ