ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Νέο Honda HR-V

2019 Honda HR-V
2019 Honda HR-V 2019 HONDA HR-V

Ανανεωμένη έκδοση του συμπαγούς SUV με δυναμικά χαρακτηριστικά. Αρκετά πιο ελκυστικό και με χαρακτηριστικά που παραπέμπουν στον μεγάλο αδελφό CR-V.

Αρκετά πιο ελκυστικό και με χαρακτηριστικά που παραπέμπουν στον μεγάλο αδελφό CR-V, το νέο Honda HR-V αποτελεί την απάντηση στον αυξανόμενο ανταγωνισμό των συμπαγών SUV.

Πιο σπορ, με τη μάσκα να ξεχωρίζει και το πίσω μέρος να κλίνει προς τα κάτω, δημιουργώντας την αίσθηση του coupe, το HR-V διατηρεί αυξημένη απόσταση από το έδαφος και κυρίως τους χώρους ενός πολυμορφικού MPV, σε ένα άνετο αμάξωμα που εφοδιάζεται με οικονομικούς κινητήρες.

Με full LED φωτιστικά και νέες ζάντες 17 ιντσών, έχει παράστημα και αεροδυναμικό χαρακτήρα, με ενισχυμένο αμάξωμα (27% ατσάλι υπερ-υψηλής αντοχής). Παράλληλα, λανσάρεται και σε έκδοση Sport, με μαύρα περιβλήματα, ζάντες 18 ιντσών, μαύρα σπόιλερ και δύο απολήξεις εξάτμισης.

2019 Honda HR-V
2019 Honda HR-V 2019 HONDA HR-V

Στο εσωτερικό, το κόκπιτ είναι εργονομικό και οδηγοκεντρικό, με οθόνη αφής στη μέση του ταμπλό, πάνελ χειριστηρίων αφής (για κλιματισμό κ.ά), ενώ εξακολουθεί να υφίσταται το σύστημα Magic Seats, μέσω του οποίου αναδιπλώνονται ανάποδα τα πίσω καθίσματα ώστε να χωρούν κάθετα μεγάλα αντικείμενα.

Σε επίπεδο κινητήρων, προσφέρεται ένα μοτέρ βενζίνης turbo 1.5lt i-VTEC με δύο ιπποδυνάμεις, 130 (96 kW) και 182 (134 kW), καθώς και με έναν επίσης turbo πετρελαίου 1.6lt i-DTEC ισχύος 120 ίππων (88 kW). Οι κινητήρες βενζίνης συνδυάζονται με 6άρι μηχανικό κιβώτιο ταχυτήτων, καθώς και με νέο αυτόματο CVT. Η μέση κατανάλωση, σύμφωνα με το νέο τρόπο δοκιμών σε πραγματικές συνθήκες, κυμαίνεται μεταξύ 6,6-7,1 λίτρα/100 χλμ. και οι εκπομπές CO2 μεταξύ 148 και 151 γρ./χλμ. Ο κινητήρας πετρελαίου με το 6άρι κιβώτιο έχει μέση κατανάλωση 5.0 λίτρα/100 χλμ. και εκπομπές CO2 στα 132 γρ./χλμ.

Τα μοτέρ συνεργάζονται με το σύστημα Early Downshift During Braking (EDDB), που όταν ο οδηγός φρενάρει, ανεβάσει τις στροφές του κινητήρα προκειμένου να αυξήσει την πέδηση και να είναι έτοιμο για γρήγορη επιτάχυνση. Παράλληλα, διαθέτει και σύστημα Fast Off που διατηρεί τον κινητήρα σε υψηλές στροφές, όταν ο οδηγός ετοιμάζεται να κάνει μανούβρα προσπέρασης.

2019 Honda HR-V
2019 Honda HR-V 2019 HONDA HR-V

Μηχανολογικά, εφοδιάζεται με σύστημα Synaptic Damping Control (SDC), για καλύτερη άνεση στην ανάρτηση, ηλεκτρικό σύστημα διεύθυνσης και όλα τα γνωστά συστήματα πέδησης και ασφάλειας: ABS, EBD, Brake Assist, Vehicle Stablity Assist και Hill Start Assist, ενώ φέρει και 8 αερόσακους.

Επίσης, εφοδιάζεται με City-Brake Active System, που λειτουργεί σε ταχύτητες κάτω από 32 χλμ./ώρα ώστε να αποφεύγονται συγκρούσεις μπροστά και βέβαια με συστήματα υποβοήθησης οδηγού, όπως: Forward Collision Warning, Traffic Sign Recognition, Intelligent Speed Limiter, Lane Departure Warning, High Beam Support System κ.α…

www.driveandtravel.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ