ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Νέα Mercedes CLA Shooting Brake

Νέα Mercedes CLA Shooting Brake

Ελκυστικό, πλούσια εξοπλισμένο και ταυτόχρονα πρακτικό. Αυτή είναι η νέα Mercedes CLA.

Στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης, στις αρχές του Μαρτίου, αποκαλύφθηκε η νέα CLA Shooting Brake, η οποία βασίζεται στο αμάξωμα της CLA Coupe και θα είναι διαθέσιμη στην αγορά από το Σεπτέμβριο.

Το πεντάθυρο, αεροδυναμικό αμάξωμα είναι σαφώς επιμηκυμένο, προκειμένου να προσφέρει περισσότερο χώρο αποσκευών, για όσους έχουν οικογένεια ή αρέσκονται σε δραστηριότητες αναψυχής και χρειάζεται να αποθηκεύσουμε ογκώδη αντικείμενα. Μπροστά παραπέμπει σε… καρχαρία, ενώ πίσω δείχνει αρκετά μυώδες πίσω μέρος.

Νέα Mercedes CLA Shooting Brake

Στο εσωτερικό του CLA Shooting Brake, υπάρχει ευχάριστη ατμόσφαιρα και ίδια στοιχεία με του Coupe, ενώ ενσωματώνεται η τεχνολογία MBUX - Mercedes-Benz με βοηθούς και εκλεπτυσμένη αναγνώριση φωνής - η λειτουργία όλο και περισσότερων λειτουργιών γίνεται πιο φυσική και πολύ απλούστερη. Παράλληλα, αυξάνεται το φάσμα εφαρμογών και υπηρεσιών, το οποίο μπορείτε να κατεβάσετε ανάλογα με τις δικές σας προτιμήσεις και να καλέσετε μέσω του MBUX.

Νέα Mercedes CLA Shooting Brake

Αυτό το CLA απευθύνεται σε πελάτες για τους οποίους, μόλις πριν από λίγα χρόνια, η Mercedes Benz δεν ήταν το πρώτο πράγμα που σκέφτονταν όταν αναζητούσαν να αγοράσουν ένα αυτοκίνητο.

Εξάλλου, με τον προαιρετικό έλεγχο άνεσης Energizing, ρυθμίζονται οι λειτουργίες του συστήματος κλιματισμού και των καθισμάτων, προσαρμοζόμενα στη διάθεση και την ανάγκη του πελάτη.

Νέα Mercedes CLA Shooting Brake

Η CLA Shooting Brake διαθέτει τα τελευταία συστήματα υποβοήθησης οδήγησης και παρέχει έτσι το υψηλότερο επίπεδο ενεργητικής ασφάλειας με λειτουργίες που υιοθετούνται από την S-Class. Χάρη στα βελτιωμένα συστήματα κάμερας και ραντάρ, το CLA μπορεί να ελέγχει μέχρι 500 μέτρα μπροστά και μπορεί να οδηγηθεί μερικώς αυτόνομα σε ορισμένες περιπτώσεις. Φέρει νέα λειτουργία Active Steer Assist και Active Lane Change Assist.

Θα προσφέρεται με αρκετούς κινητήρες με κορυφαίο τον ισχυρό τετρακύλινδρο βενζινοκινητήρα στη CLA 250 (165 kW / 225 hp, 350 Nm), ο οποίος κινεί τους εμπρός τροχούς μέσω διπλού συμπλέκτη 7G-DCT…

www.driveandtravel.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ