ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Με αυτό το μπαλάκι γκολφ, δεν χάνεις καμία τρύπα!

Με αυτό το μπαλάκι γκολφ, δεν χάνεις καμία τρύπα!

Η Nissan δημιούργησε ένα μπαλάκι – θαύμα, που διαθέτει το σύστημα ProPILOT.

Το να παίξεις γκολφ δεν είναι και τόσο εύκολο. Εννοώ, το να πετύχεις μιας τρύπα, διότι να πιάσεις ένα μπαστούνι και να χτυπήσεις ένα μπαλάκι, δεν είναι καθόλου δύσκολο. Κι όμως, υπάρχει, πλέον, ένα τρόπος, ώστε να "βάλετε τα γυαλιά" στους άλλους, κι ας είστε αρχάριος στο γκολφ.

Η Nissan δημιούργησε ένα καινοτόμο και πρωτότυπο μπαλάκι με ProPILOT. Το μπαλάκι αυτό, εμπνέεται από την τεχνολογία υποστήριξης του οδηγού ProPILOT 2.0 της Nissan, που θα πραγματοποιήσει το ντεμπούτο της με το νέο Nissan Skyline, τον επόμενο μήνα στην Ιαπωνία.

Σχεδιασμένο για οδήγηση σε αυτοκινητόδρομο, το ProPILOT 2.0 λειτουργεί σε συνδυασμό με το σύστημα πλοήγησης του οχήματος, για να βοηθήσει στο χειρισμό του αυτοκινήτου, σύμφωνα με μια προκαθορισμένη διαδρομή, σε καθορισμένους δρόμους. Παράλληλα, για πρώτη φορά, το σύστημα επιτρέπει την οδήγηση χωρίς ο οδηγός να κρατά το τιμόνι, διατηρώντας την πορεία του οχήματος σε μια λωρίδα.

Αντίστοιχα, με την προηγμένη τεχνολογία ProPILOT 2.0 του Skyline, το μπαλάκι του γκολφ με το ProPILOT υποστηρίζει τους παίκτες του γκολφ, ακολουθώντας μια προκαθορισμένη διαδρομή προς το στόχο του. Μια κάμερα ανιχνεύει τη θέση όπου βρίσκεται το μπαλάκι και η τρύπα.

Όταν ο παίκτης χτυπήσει το μπαλάκι, ένα σύστημα παρακολούθησης υπολογίζει τη σωστή διαδρομή με βάση την κίνηση της μπάλας και ρυθμίζει την τροχιά της. Συνδυάζοντας την τεχνολογία ανίχνευσης με ένα εσωτερικό ηλεκτρικό μοτέρ, το μπαλάκι του γκολφ με το ProPILOT παραμένει στη σωστή τροχιά, μέχρι να φτάσει στην τρύπα, κάνοντας ακόμα και αρχάριους παίκτες, όλων των ηλικιών, να αισθάνονται σαν επαγγελματίες.

Δείτε το video:

www.driveandtravel.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ