Μαθήματα ασφαλούς οδήγησης από την Piaggio Hellas

Μαθήματα ασφαλούς οδήγησης θα πραγματοποιηθούν από την Piaggio Hellas Σεπτέμβρη και Οκτώβρη, σε συνεργασία με το δίκτυο των αντιπροσώπων της σε όλη την Ελλάδα.

Οι εταιρείες που σέβονται τους πελάτες τους και ειδικά στο χώρο της αυτοκίνησης, οφείλουν να προσφέρουν το κάτι παραπάνω. Πόσω μάλλον όταν πρόκειται για θέματα οδικής ασφάλειας.

Είναι αλήθεια ότι λίγες εταιρείες αυτοκινήτων και μοτοσικλετών προσφέρουν τη δυνατότητα στους πελάτες τους να μάθουν να οδηγούν καλύτερα το όχημά τους. Κι αυτό παίζει εξαιρετικά μεγάλο ρόλο στον τομέα της ασφάλειας.

Από την πλευρά της, η Piaggio Hellas, αναγνωρίζοντας τον ρόλο της δια βίου εκπαίδευσης υψηλού επιπέδου στη βελτίωση της ασφάλειας των οδηγών, διοργανώνει Ημερίδες Εκπαίδευσης ασφαλούς οδήγησης, αποκλειστικά για κατόχους σκούτερ των εμπορικών σημάτων του Ομίλου Piaggio, οι οποίοι βέβαια έχουν δίπλωμα οδήγησης.

Η συγκεκριμένη πρωτοβουλία έχει στόχο τη μετάδοση εξειδικευμένης γνώσης σχετικά με τον χειρισμό καθημερινών, προβληματικών ή και οριακών καταστάσεων και να δώσει έτσι την ευκαιρία στους οδηγούς σκούτερ να οδηγούν με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και ασφάλεια για τους ίδιους αλλά και για τους υπόλοιπους χρήστες των δρόμων.

Κατά τη διάρκεια των μαθημάτων, οι συμμετέχοντες θα έχουν τη δυνατότητα να προσεγγίσουν νέες τεχνικές ώστε να βελτιώσουν την οδηγική τους ικανότητα και να αυξήσουν το επίπεδο ασφάλειας.

Τα μαθήματα στηρίζονται σε πλήρεις και ενδιαφέρουσες θεωρητικές και πρακτικές ενότητες, δίνοντας την ευκαιρία στους συμμετέχοντες να κάνουν άμεσα τη θεωρία πράξη. Οι ημερίδες θα διεξαχθούν στην πίστα καρτ του Αγίου Κοσμά (Αθήνα), από εξειδικευμένους εκπαιδευτές.

Δικαίωμα συμμετοχής, με συμβολική συμμετοχή 10€, έχουν όσοι πληρούν ένα από τα παρακάτω κριτήρια:

- Αγορά οποιουδήποτε μοντέλου Piaggio MP3.

- Αγορά σκούτερ Piaggio, Vespa, Gilera, Derbi, Aprilia, Scarabeo από νέο οδηγό (η άδεια οδήγησης να έχει εκδοθεί μέσα στο 2017).

Ο αριθμός των συμμετοχών είναι περιορισμένος και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε σε ένα σημείο πώλησης του δικτύου της Piaggio Hellas.

www.driveandtravel.gr

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

Μπορείς να θυμηθείς όλους τους παίκτες του πρώτου Big Brother;

Σου δίνουμε 2 λεπτά για να βρεις το αυθεντικό καστ του απόλυτου ριάλιτι, το οποίο ετοιμάζει ιστορική επιστροφή.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24