ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Kymco X-Town CT300i ABS με επίπεδο πάτωμα

Kymco X-Town CT300i ABS με επίπεδο πάτωμα
DIMITRIS TRIANTAFILLOS

To νέο X-Town CT300i ABS συνδυάζει πολυτέλεια και χρηστικότητα, εξελιγμένο στο κέντρο σχεδιασμού της Kymco στην Ιταλία. Η σχεδίαση παραπέμπει στη χαρακτηριστική εταιρική εικόνα των mega-scooter πολυτελείας της Kymco

Το X-Town CT συνδυάζει πολυτέλεια και χρηστικότητα, εξελιγμένο στο κέντρο σχεδιασμού της Kymco στην Ιταλία. Η μεγάλη διαφορά του απόλυτα επίπεδου πατώματος, εκτός από το μεγάλο και άνετο χώρο που προσφέρει για τα πόδια του αναβάτη, δίνει και τη δυνατότητα μεταφοράς αντικειμένων με μεγάλο όγκο, κάτι απόλυτα χρήσιμο στην καθημερινότητά μας.

Η σχεδίαση παραπέμπει στη χαρακτηριστική εταιρική εικόνα των mega-scooter πολυτελείας της Kymco, με νέα full LED φωτιστικά σώματα, σέλα δύο επιπέδων, μεγάλα αναδιπλούμενα μαρσπιέ και ευμεγέθεις αεροδυναμικές χειρολαβές για τη στήριξη του συνεπιβάτη. Ο χώρος κάτω από τη σέλα μπορεί να φιλοξενήσει ένα κράνος κλειστού τύπου (fullface), ενώ η παροχή ρεύματος (θύρα USB) βρίσκεται σε άμεσα προσβάσιμο σημείο πάνω στο τιμόνι. Τα όργανα απαρτίζονται από στροφόμετρο και ταχύμετρο σε αναλογική μορφή, με μια μεγάλη και ευκρινέστατη οθόνη LCD ανάμεσά τους να παρέχει όλες τις απαιτούμενες ενδείξεις. Ο εξοπλισμός περιλαμβάνει κεντρικό σταντ -πέραν του πλαϊνού-, ρυθμιζόμενες μανέτες, φωτιζόμενο αποθηκευτικό χώρο, κλειδαριά ασφαλείας με μαγνητική λειτουργία κ.ά.

Kymco X-Town CT300i ABS με επίπεδο πάτωμα
DIMITRIS TRIANTAFILLOS

Με χωρητικότητα ρεζερβουάρ 10,5 λίτρα (η τάπα κάτω από το τιμόνι), η αυτονομία μπορεί να ξεπεράσει τα 250 χιλιόμετρα. O υγρόψυκτος τετράχρονος κινητήρας των 276 κ.εκ., αποδίδει 23 ίππους και 25Nm ροπής και συνδυάζεται με αυτόματο κιβώτιο CVT. Φέρει αλουμινένιους τροχούς 13 ιντσών και τελευταίας τεχνολογίας δικάναλο ABS της Bosch. To νέο X-Town CT300i ABS καλύπτεται από εργοστασιακή εγγύηση 2 ετών χωρίς περιορισμό χιλιομέτρων και κοστίζει 3.995€.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ