ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Ξεκίνησε ξανά η παραγωγή του ηλεκτρικού VW ID.3

Two employees at Volkswagen in Zwickau install the headlight on the ID.3. For the restart of production, a catalogue of measures for health protection was agreed between the company and the works council, which provides for the wearing of mouth-nose protection at workplaces with a distance of less than 1. 5 metres from each other.
Two employees at Volkswagen in Zwickau install the headlight on the ID.3. For the restart of production, a catalogue of measures for health protection was agreed between the company and the works council, which provides for the wearing of mouth-nose protection at workplaces with a distance of less than 1. 5 metres from each other. VOLKSWAGEN AG

Τα εργοστάσια της Volkswagen άνοιξαν ξανά και ξεκίνησε πάλι η παραγωγή του ηλεκτρικού ID.3 αρχικά με μειωμένο αριθμό και σημαντικά βραδύτερους χρόνους.

Μετά το εκ νέου άνοιγμα των εργοστασίων της Volkswagen, την περασμένη Δευτέρα, ξεκίνησε και πάλι η παραγωγή του ηλεκτρικού ID.3 στο εργοστάσιο του Zwickau, αρχικά με μειωμένο αριθμό και σημαντικά βραδύτερους χρόνους.

Μάλιστα, τηρούνται πολλά πρόσθετα μέτρα για την προστασία της υγείας του εργατικού δυναμικού. Σύμφωνα με τους ανθρώπους της μάρκας, αυτή τη στιγμή δεν είναι πόσα αυτοκίνητα μπορούν να κατασκευάζονται ανά ημέρα, αλλά η διαδικασία μετασχηματισμού της ηλεκτρονικής κινητικότητας που έχει ήδη αρχίζει να αυξάνεται και πάλι.

Στην πρώτη φάση αύξησης, 50 αυτοκίνητα ID.3 θα παράγονται ανά ημέρα στο Zwickau, που αντιστοιχεί περίπου στο ένα τρίτο του όγκου παραγωγής πριν από την πανδημία του κορονοϊού. Το Zwickau είναι το πρώτο εργοστάσιο οχημάτων της Volkswagen στη Γερμανία που συνέχισε προσεκτικά την παραγωγή μετά τη διακοπή στα μέσα Μαρτίου. Ορισμένες μονάδες στα εργοστάσια εξαρτημάτων έχουν ήδη ξαναρχίσει την προμήθεια ανταλλακτικών, συνοδευόμενες από κατάλληλα προστατευτικά μέτρα. Η παραγωγή έχει ήδη ξαναρχίσει σε όλα σχεδόν τα εργοστάσια της Volkswagen στην Κίνα.

Το εργοστάσιο κινητήρων στο Chemnitz ξεκίνησε επίσης να αυξάνει την παραγωγή, ενώ θα ακολουθήσει η σταδιακή παραγωγή και του Golf Variant στο Zwickau, τη Δευτέρα 27 Απριλίου. Την ίδια ημέρα, στο το Gläserne Manufaktur Dresden θα ξεκινήσει εκ νέου η παραγωγή του e-Golf.

Η VW και το σωματείο των εργαζομένων συμφώνησαν μια ολοκληρωμένη δέσμη μέτρων για την προστασία από τον ιό. Σε αυτούς περιλαμβάνονται ειδικοί κανόνες σχετικά με τις αποστάσεις και την υγιεινή, η υποχρέωση να φορούν μάσκες για το στόμα και τη μύτη σε περιοχές όπου δεν είναι δυνατές οι ελάχιστες αποστάσεις των 1,5 μέτρων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ