ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

H Yamaha Tenere 700 στην Ελλάδα

H Yamaha Tenere 700 στην Ελλάδα

Με ειδική αρχική τιμή 9.990 Ευρώ και ένα νέο σύστημα online παραγγελίας φτάνει στη χώρα μας η νέα Adventure μοτοσικλέτα των τριών διαπασών.

Οι παραγγελίες της πολυαναμενόμενης νέας adventure μοτοσικλέτας της Yamaha, Tenere 700, που παρουσίασε ο Άντριεν βαν Μπεβερέν αυτοπροσώπως πριν από λίγους μήνες στην EICMA του Μιλάνου, θα ξεκινήσουν στην Ελλάδα από τα τέλη Μαρτίου με αρχική ειδική τιμή στα 9.990 Ευρώ.

Συγκεκριμένα, στις 27 Μαρτίου 2019 στις 15.00, η Yamaha θα ξεκινήσει ένα σύστημα online παραγγελίας. Οι πρώτες παραδόσεις προβλέπεται να πραγματοποιηθούν τον Ιούλιο του 2019 και θα αφορούν τους online πελάτες, με σειρά προτεραιότητας, και την ειδική τιμή των €9.990 για τη βασική έκδοση. Η συγκεκριμένη τιμή θα αφορά αποκλειστικά τις online παραγγελίες και θα ισχύει μέχρι να κλείσει το online σύστημα στις 31 Ιουλίου 2019.

Το σύστημα online παραγγελίας θα δίνει τη δυνατότητα στους πελάτες να επιβεβαιώσουν την παραγγελία τους με διάφορες επιλογές προαιρετικού εξοπλισμού της Tenere 700, που θα είναι διαθέσιμες και στην έκδοση των 35kW. Και οι δύο εκδόσεις θα είναι διαθέσιμες σε τρία χρώματα: CeramicIce, CompetitionWhite, PowerBlack.

H Yamaha Tenere 700 στην Ελλάδα

Μετά την εξυπηρέτηση των αρχικών online παραγγελιών, η Yamaha θα συνεχίσει τη διάθεση της Tenere 700 στην κανονική τιμή των 10.490 Ευρώ για τη βασική έκδοση από τον Σεπτέμβριο του 2019, και παραδόσεις μέσω των καταστημάτων των Επίσημων Συνεργατών σε όλη την Ευρώπη.

Επιπλέον, η Yamaha θα κυκλοφορήσει μια μεγάλη σειρά γνήσιων αξεσουάρ για την Tenere 700. Για να ανταποκριθεί στις ανάγκες όσων αγαπούν τα ταξίδια, η σειρά θα περιλαμβάνει προαιρετικό εξοπλισμό αποσκευών και πολλά άλλα είδη, που θα αυξάνουν την άνεση και την ευκολία σε μεγάλες και πολύωρες διαδρομές. Για την περαιτέρω adventure χρήση, θα προσφέρονται και τεχνικά αξεσουάρ.

Θυμίζουμε ότι η συμπαγής νέα Tenere 700, εμπνευσμένη σχεδιαστικά από το πρωτότυπο Τ7, θα διαθέτει τον δικύλινδρο κινητήρα CP2 689 κ.εκ. εν σειρά και καινούριο πλαίσιο, ρυθμιζόμενο ABS για εκτός δρόμου οδήγηση, αυτονομία που αγγίζει τα 350 χιλιόμετρα, ανεμοθώρακα και χούφτες χεριών, μεταξύ άλλων...

www.driveandtravel.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ