ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Η χρονιά της Peugeot

Η χρονιά της Peugeot

Το 2019, η Peugeot στην Ελλάδα καταγράφει εξαιρετική πορεία στις πωλήσεις. Μάλιστα, το μερίδιο αγοράς της στην Ελλάδα συνολικά έχει τετραπλασιαστεί από το 2014, γεγονός που αποδεικνύει όχι μόνο τη δυναμική της μάρκας, αλλά και τη διαρκώς αυξανόμενη προτίμηση των πελατών σε αυτή.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο πρώτο εξάμηνο του 2019 ξεπέρασε κάθε προσδοκία, καθώς βρίσκεται στη δεύτερη θέση των πωλήσεων πανελλαδικά, με μερίδιο αγοράς 9,7% επί του συνόλου των νέων οχημάτων, όντας λίγο πίσω από την Toyota, η οποία κυριαρχεί στις πωλήσεις εδώ και δύο δεκαετίες!

Ενδεικτικά, το SUV Peugeot 3008, το οποίο έχει βραβευτεί και ως «Ευρωπαϊκό Αυτοκίνητο της Χρονιάς», έχει σημειώσει αύξηση 54% σε πωλήσεις, σε σχέση με το 2018 και μάλιστα, σημειώνοντας ρεκόρ πωλήσεων στις πιο πλούσιες εκδόσεις της γκάμας (3ο στην κατηγορία του).

Αντίστοιχα καλές επιδόσεις έχουν σημειώσει και όλα τα υπόλοιπα μοντέλα της μάρκας, το 108, το 208 (αμφότερα στην 4η θέση των πωλήσεων στην κατηγορίας τους), το 2008 (δεύτερο στην κατηγορία του), το 308 (7ο στην κατηγορία του) αποδεικνύοντας τη δυναμική της σε όλες τις κατηγορίες

www.driveandtravel.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ