ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Η κάμερα που μπορεί να απαθανατίσει Παγκόσμιο Ρεκόρ Γκίνες

Η κάμερα που μπορεί να απαθανατίσει Παγκόσμιο Ρεκόρ Γκίνες

Διπλή χρήση από την Nissan JukeCam, την πρώτη στον κόσμο action κάμερα 360º σε αυτοκίνητο με... ρεκόρ Γκίνες. (video)

Είναι πράγματι εντυπωσιακό το Intelligent Around View Monitor, το πρωτοποριακό σύστημα πανοραμικής απεικόνισης της Nissan, το οποίο δημιουργεί μια θέαση 360 μοιρών, προκειμένου να βοηθήσει τον οδηγό στον εντοπισμό τυχόν εμποδίων κατά τη διάρκεια ελιγμών χαμηλής ταχύτητας, όπως για παράδειγμα όταν σταθμεύει.

Αυτό το σύστημα το έχει για παράδειγμα το Qashqai και είναι άκρως λειτουργικό. Τώρα η Nissan πηγαίνει ένα βήμα παραπέρα, με την τελευταία της καινοτομία. Πρόκειται για την JukeCam, την πρώτη ολοκληρωμένη πολύ-λειτουργική κάμερα αυτοκινήτου 360º, που μπορεί σε μερικά δευτερόλεπτα να μετατραπεί σε μια σπορ κάμερα δράσης.

Με δύο προσαρμοσμένα στηρίγματα, εκ των οποίων το ένα ενσωματωμένο στο ταμπλό ενός Nissan Juke και το άλλο σε κράνος, η JukeCam είναι ιδανική για τη μαγνητοσκόπηση κάθε συναρπαστικής πτυχής της ζωής του οδηγού.

Η Nissan JukeCam είναι μια τεχνολογική ιδέα που αναπτύχθηκε σε συνδυασμό με την 360fly, κατασκευάστριας καμερών 360º. Η μοναδική δυνατότητα διπλής χρήσης της JukeCam παρουσιάζεται σε ένα εντυπωσιακό νέο βίντεο, μαγνητοσκοπημένο σε ποιότητα 4Κ, όπου πρωταγωνιστούν τα μέλη της Xpogo, μιας ομάδας extreme pogo.

Κατά τη διάρκεια της μαγνητοσκόπησης, ο δεξιοτέχνης του Pogo Dalton Smith, μεταπήδησε πάνω από 3 Nissan Juke στη σειρά, με μια μόνο αναπήδηση μεταξύ τους. Αυτό αποτέλεσε ένα νέο Παγκόσμιο Ρεκόρ Γκίνες για τα περισσότερα διαδοχικά αυτοκίνητα που μεταπήδησε ποτέ κάποιος, πάνω σε μια ράβδο Pogo.

Η πλήρως ενσωματωμένη JukeCam έχει χωρητικότητα εγγραφής τριών ωρών, όταν χρησιμοποιείται ως κάμερα στο ταμπλό του αυτοκινήτου (dash-cam). Εφόσον αποσυνδεθεί η JukeCam από τη βάση του ταμπλό για να χρησιμοποιηθεί ως κάμερα δράσης, η μπαταρία της θα διαρκέσει έως και δύο ώρες.

Παρακολουθήστε στιγμές συναρπαστικής δράσης από τη Nissan JukeCam:

www.driveandtravel.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ RENAULT TOTAL CARE ΓΙΑ ΕΠΙΒΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ

Φροντίδα Renault και αυτό το καλοκαίρι

ΣΠΑΕΙ ΤΑ ΡΕΚΟΡ Η ΕΤΑΙΡΙΑ

Οι καλύτερες πωλήσεις στην ιστορία του BMW Group

ΙΔΑΝΙΚΟ ΓΙΑ ΤΟΥΡΙΣΜΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ

Νέο Ford Tourneo Custom για επαγγελματική χρήση ή αναψυχή

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

Jason Statham με μαγιό και μαλλιά: Ένα βίντεο που θα σε λυγίσει

Την ώρα που εσύ κάνεις τις βουτιές σου, κάποιος βούτηξε στην εποχή που ο Jason ήταν ένας ανερχόμενος αθλητής των καταδύσεων.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24