ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Η ηλεκτρική φόρμουλα της Mercedes, στην πίστα

Formel E, Test, Varano, Mercedes-Benz EQ Formula E Team
 

Formula E, Test, Varano, Mercedes-Benz EQ Formula E Team
Formel E, Test, Varano, Mercedes-Benz EQ Formula E Team Formula E, Test, Varano, Mercedes-Benz EQ Formula E Team DAIMLER AG

Δοκιμές της Mercedes-Benz EQ Formula E Team στο Βαράνο.

Οι προετοιμασίες για την είσοδο της Mercedes-Benz EQ Formula E στο πρωτάθλημα ηλεκτρικών μονοθεσίων Formula ABB FIA F, στην 6η του σεζόν, είναι σε πλήρη εξέλιξη.

Η ομάδα, ήδη ολοκλήρωσε το δεύτερο σκέλος των δοκιμών του μονοθεσίου Mercedes-Benz EQ Silver Arrow 01 στην πίστα του Βαράνο της Ιταλίας, με οδηγούς τον Γκάρι Παφέ και τον Στόφελ Βαντόρν, οι οποίοι κάλυψαν 218 γύρους κατά τη διάρκεια των δύο ημερών. Κατά τη διάρκεια των δοκιμών, η ομάδα αποκόμισε πολύτιμες πληροφορίες σχετικά με τη νέα μονάδα ισχύος που πρόκειται να κάνει το ντεμπούτο της στη σεζόν 2019/20, στα τέλη Νοεμβρίου, στη Σαουδική Αραβία.

"Ήταν εξαιρετικό να επιστρέψουμε πίσω από το τιμόνι ενός αυτοκινήτου με κινητήρα Mercedes-Benz", δήλωσε ο Παφέ. "Είναι προφανώς διαφορετικό από κάθε Mercedes που έχω οδηγήσει πριν, αλλά ήταν μια φανταστική δοκιμή. Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι πρέπει να κάνουμε πολλή δουλειά, ακόμη."

"Τα βασικά είναι σωστά και όλα φαίνεται να λειτουργούν καλά. Αυτό έχει σημασία σε αυτό το σημείο. Ήταν μια θετική αρχή," επιβεβαίωσε ο Βαντόρν...

www.driveandtravel.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ