Φεστιβάλ επιλεγμένων μεταχειρισμένων Peugeot

Φεστιβάλ επιλεγμένων μεταχειρισμένων Peugeot

Αυτοκίνητο δεν είναι μόνο το καινούργιο, αλλά και το μεταχειρισμένο. Και βέβαια, η επιλογή αγοράς ενός μεταχειρισμένου σε καλή κατάσταση, με εγγύηση και σε καλή τιμή, η αγορά κρίνεται συμφέρουσα.

Μετά το πρώτο επιτυχημένο Φεστιβάλ Επιλεγμένων Μεταχειρισμένων Peugeot, που διοργάνωσε το επίσημο δίκτυο διανομέων της γαλλικής μάρκας σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, στις 15, 16 & 17 Μαρτίου, θα πραγματοποιηθεί το δεύτερο Φεστιβάλ όπου θα είναι διαθέσιμη όλη η γκάμα των δημοφιλών μοντέλων της Peugeot σε πλήθος εκδόσεων όσον αφορά κινητήρες και επίπεδο εξοπλισμού, καλύπτοντας ένα ευρύ φάσμα αναγκών των ενδιαφερομένων. 

Τα δημοφιλή μοντέλα της Peugeot, 108, 208, 308 και 2008, διατίθενται ελαφρώς μεταχειρισμένα με εργοστασιακή εγγύηση, σε ειδικές τιμές, ενώ ισχύουν επιπλέον 1 χρόνος Δωρεάν ασφάλεια και οδική βοήθεια, ειδικές εκπτώσεις στο Service και στα ανταλλακτικά, ενώ θα υπάρχει η δυνατότητα ανταλλαγής και χρηματοδότησης.

Από τις 15 – 17 Μαρτίου, από τις 10.00 το πρωί έως τις 18.00 το απόγευμα, το εξειδικευμένο  προσωπικό των διανομέων της Peugeot σε Λαμία, Τρίκαλα, Δράμα και Ιωάννινα θα περιμένει όλους τους ενδιαφερόμενους για να επιλέξουν και φυσικά να οδηγήσουν το εγγυημένο μεταχειρισμένο που τους ταιριάζει!

Ακολουθούν οι διανομείς που συμμετέχουν στο Φεστιβάλ Μεταχειρισμένων της Peugeot.

AUTOKAR - 2οΧΛΜ Ν.Ε.Ο. ΛΑΜΙΑΣ-ΑΘΗΝΩΝ, 35100 ΛΑΜΙΑ

ΣΙΩΚΗΣ ΑΕ - 3ο ΧΛΜ ΤΡΙΚΑΛΩΝ ΚΑΛΑΜΠΑΚΑΣ, 42100 ΤΡΙΚΑΛΑ

DRAMA-TRADE CAR IKE-TRADE CAR IKE - 9ο ΧΛΜ Ε.Ο. ΔΡΑΜΑΣ-ΚΑΒΑΛΑΣ ΔΟΞΑΤΟ ΔΡΑΜΑΣ, 66300 ΔΡΑΜΑ

CITY CARS ΕΠΕ- 9ο ΧΛΜ Ε.Ο. ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ ΑΡΤΑΣ ΙΩΑΝΝΙΝΑ, 45001 ΙΩΑΝΝΙΝΑ

www.driveandtravel.gr

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

Το μαύρο τζιν θα σώσει και φέτος το στυλ σου

10 διαφορετικά black jeans για να διαλέξεις αυτό που θα ταιριάξει τέλεια στο σώμα σου.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24