ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Ετοιμοπαράδοτα BMW στο διαδίκτυο

Ετοιμοπαράδοτα BMW στο διαδίκτυο

Οι επιλογές μέσω διαδικτύου, για τους ενδιαφερόμενους στο χώρο του αυτοκινήτου, διευρύνονται. Μετά τη δυνατότητα που προσφέρουν ορισμένες εταιρείες για online αγορά αυτοκινήτου, έρχεται η BMW στην Ελλάδα να προσφέρει κάτι παρεμφερές.

Μέσω του Online New Cars Special Offers Stock Locator (NSL), οι επισκέπτες της ιστοσελίδας της BMW ( www.bmw.gr), μπορούν να εντοπίσουν εύκολα και γρήγορα τα Νέα Ετοιμοπαράδοτα Οχήματα της μάρκας και να επωφεληθούν από τρέχουσες προσφορές.

Ο ενδιαφερόμενος μπορεί να επιλέξει μοντέλο, τεχνικά χαρακτηριστικά, εξοπλισμό, χρώμα, και άλλα στοιχεία που επιθυμεί να έχει το αυτοκίνητό του μέσω διαθέσιμων φίλτρων που διευκολύνουν τη διαδικασία.

Στη συνέχεια, η σελίδα του NSL θα εμφανίσει το αυτοκίνητο, εφόσον είναι ακόμα διαθέσιμο, και το μέλος του Δικτύου των Επίσημων Εμπόρων BMW στο οποίο βρίσκεται.

Αφού ο χρήστης συμπληρώσει τη φόρμα ενδιαφέροντας με τα στοιχεία επικοινωνίας του, εκπρόσωπος της εταιρίας θα επικοινωνήσει μαζί του για να προχωρήσει η παραγγελία του μοντέλου.

Μάλιστα, πρσφέρονται online η BMW X1 και η BMW X2, για περιορισμένο χρονικό διάστημα, με προνομιακά πακέτα εξοπλισμού και όφελος 5 χρόνια ή 60.000 χλμ. δωρεάν υπηρεσίες service (παραγγελίες έως 30 Ιουνίου 2020).

Επιπλέον παρέχεται το πακέτοBMW Service Inclusive, που καλύπτει όλες τις εργασίες συντήρησης, συμπεριλαμβανομένων όλων των Γνήσιων Ανταλλακτικών BMW και του λιπαντικού κινητήρα που απαιτείται.

Η υπηρεσία BMW Online Stock Locator ισχύει και για την εύρεση ποιοτικών μεταχειρισμένων αυτοκινήτων BMW.

Mέσω του προγράμματος πιστοποιημένων μεταχειρισμένων αυτοκινήτων BMW Premium Selection, παρέχονται οι παρακάτω αποκλειστικές υπηρεσίες: 24 μήνες εγγύηση, έλεγχος αυτοκινήτου 360 μοιρών, χωρίς ανάγκη συντήρησης για 6 μήνες / 10.000 χλμ., προσφορές χρηματοδότησης και χρονομίσθωσης και ελεγμένο ιστορικό αυτοκινήτου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ