Έρχεται το πανίσχυρο Ford GT των 850.000 ευρώ!

Το νέο Ford GT, ένα πραγματικό υπεραυτοκίνητο, θα βρίσκεται σε εμπορικό κέντρο των Αθηνών για ένα τετραήμερο, προκειμένου να το θαυμάσει το κοινό.

Το πιο ισχυρό μοντέλο παραγωγής της "μπλε οβάλ" εταιρείας, έρχεται και στην Ελλάδα. Το νέο Ford GT, ένα πραγματικό υπεραυτοκίνητο, θα βρίσκεται σε εμπορικό κέντρο των Αθηνών για ένα τετραήμερο, προκειμένου να το θαυμάσει το κοινό.

Δίπλα του, θα βρίσκεται η αγωνιστική έκδοση του νέου Ford GT, η οποία 50 χρόνια μετά το θρυλικό 1-2-3 στον αγώνα του Le Mans το 1966, κατέκτησε ξανά την πρώτη θέση της κατηγορίας. Παράλληλα, στο περίπτερο της Ford θα υπάρχει το νέο Ford Fiesta, το Ford Focus, το μεσαίο SUV Ford Kuga και το νέο μικρό SUV Ford Ecosport που πρόσφατα λανσαρίστηκε στην ελληνική αγορά.

Το εμβληματικό μοντέλο αναμένεται να κοστίσει με τους (αυξημένους) φόρους στην Ελλάδα, περίπου 850.000 ευρώ και ήδη υπάρχει ενδιαφέρον από 3-4 άτομα να το αποκτήσουν. Ωστόσο, επειδή όλη η παραγωγή για την Ευρώπη έχει εξαντληθεί (!!!), επειδή το αυτοκίνητο κοστίζει πολύ λιγότερο στις υπόλοιπες ευρωπαϊκές χώρες που έχουν χαμηλότερη φορολογία, η Ford Motor Hellas θα είναι από τις πρώτες που θα μπορεί να λαμβάνει παραγγελίες, μόλις αυξηθεί η παραγωγή στο εργοστάσιο.

Tο νέο Ford GT, εφοδιάζεται με V6 κινητήρα 3,5 lt – 647 hp, και αναπτύσσει τελική ταχύτητα 347 χλμ./ώρα, με επιτάχυνση λιγότερο από 3 δευτερόλεπτα στα 0-100 χλμ./ώρα. Διαθέτει  5 προφίλ οδήγησης: Νormal - για καθημερινή οδήγηση, Wet - για οδήγηση στη βροχή, Sport - για σπορ οδήγηση, Track - για αγωνιστική οδήγηση και V-Max - για μέγιστη ταχύτητα στην ευθεία.

Περιστρέφοντας απλά ένα μπουτόν στο εμπνευσμένο από τη F1 τιμόνι, το νέο υπεραυτοκίνητο μπορεί να μεταμορφώνεται άμεσα από αυτοκίνητο τουρισμού σε ένα πλήρως αγωνιστικό όχημα ρυθμισμένο για μέγιστη ταχύτητα και αρνητική άντωση.

Το Ford GT εφοδιάζεται και με προηγμένο σύστημα ελέγχου εκκίνησης (Launch Control), που παρέχει βέλτιστη πρόσφυση για άριστη εκκίνηση υπό όλες τις συνθήκες. Σχεδιασμένο για χρήση στην πίστα, διατίθενται σε όλα τα προφίλ πλην του Wet.

www.driveandtravel.gr

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

Είναι δίκαιο να γίνει πράξη: 7 επιδόματα που αξίζει κάθε Έλληνας

Οι ευρωβουλευτές έδειξαν το δρόμο. Ήρθε η ώρα να τους ακολουθήσουμε.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24