ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Επιλεγμένα Peugeot σε προσφορά

Επιλεγμένα Peugeot σε προσφορά

Η Peugeot προσφέρει τη δυνατότητα απόκτησης οποιουδήποτε μοντέλου της με λίγα χιλιόμετρα, σαν καινούριο.

Είναι πάρα πολλοί υποψήφιοι αγοραστές αυτοκινήτου, που επιλέγουν μεταχειρισμένο είτε επειδή δεν έχουν χρήματα για καινούργιο, είτε επειδή βρίσκουν σε προσφορά ένα σχετικά καινούργιο με πλούσιο εξοπλισμό.

Η Peugeot προσφέρει τη δυνατότητα απόκτησης οποιουδήποτε μοντέλου της με λίγα χιλιόμετρα, σαν καινούριο, από το σούπερ μίνι Peugeot 108 έως την ναυαρχίδα 508, το "Ευρωπαϊκό αυτοκίνητο της χρονιάς" Peugeot 208, τα SUV 2008, 3008 και 5008 καθώς και το MPV Peugeot Rifter.

Ολα διατίθενται σε πλήθος εκδόσεων και επιπέδων εξοπλισμού, αυτόματων και χειροκίνητων κιβωτίων ταχυτήτων, βενζίνης και πετρελαίου, με πλήρες ιστορικό συντήρησης και γραπτή εγγύηση χιλιομέτρων.

Τα επιλεγμένα μεταχειρισμένα συνοδεύονται από: Εργοστασιακή Εγγύηση, Δωρεάν 2 Εργοστασιακά Service, Δωρεάν Έξοδα Μεταβίβασης και Τέλη Κυκλοφορίας 2020, Πιστοποιημένο Έλεγχο Ασφαλείας 20 ζωτικών σημείων, Αντιβακτηριδιακό καθαρισμό κλιματισμού και απολύμανση, Δυνατότητα ανταλλαγής του παλιού αυτοκινήτου.

Επιπλέον, στις εκθέσεις διανομέων της PEUGEOT πανελλαδικά, θα βρίσκονται προς πώληση και πολλά, επιλεγμένα μεταχειρισμένα αυτοκίνητα άλλων μαρκών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ