ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Δωρεάν τεχνικός έλεγχος Peugeot

Δωρεάν τεχνικός έλεγχος Peugeot

Για να κινηθείτε με περισσότερη ασφάλεια τις ημέρες του Πάσχα η Peugeot καλεί όλους τους πελάτες της να προβούν σε έναν δωρεάν ολοκληρωμένο τεχνικό έλεγχο ασφάλειας του αυτοκινήτου τους στο δίκτυο εξουσιοδοτημένων επισκευαστών έως τις 30 Απριλίου 2019.

Το Πάσχα πλησιάζει και αρκετοί θα εκδράμουν προκειμένου να περάσουν λίγες ημέρες ξεκούρασης. Σε κάθε περίπτωση, ακόμα κι οι περισσότεροι μείνουν στις εστίες τους, η μετακίνηση με αυτοκίνητο θα είναι πιο έντονη και αυτή θα πρέπει να γίνει με τη μέγιστη δυνατή ασφάλεια.

Λογικό είναι, το όχημά μας να είναι σε καλή κατάσταση και η Peugeot καλεί όλους τους πελάτες της να προβούν σε έναν δωρεάν ολοκληρωμένο τεχνικό έλεγχο ασφάλειας του αυτοκινήτου τους στο δίκτυο εξουσιοδοτημένων επισκευαστών της Peugeot, έως τις 30 Απριλίου 2019.

Ο τεχνικός έλεγχος ασφαλείας βοηθά τους κατόχους αυτοκινήτων, να εντοπίσουν τυχόν προβλήματα όσο το δυνατόν νωρίτερα έτσι ώστε να αποφευχθεί κάποια πιθανή δυσλειτουργία και κατ’ επέκταση μια κοστοβόρος επισκευή, να αποφύγουν μικροπροβλήματα που επηρεάζουν την οδηγική απόλαυση και να αισθανθούν ηρεμία και ασφάλεια για το αυτοκίνητό τους.

Ο δωρεάν τεχνικός έλεγχος δημιουργήθηκε από τους έμπειρους τεχνικούς της Peugeot και περιλαμβάνει: σύστημα πέδησης, σύστημα διεύθυνσης, σύστημα ανάρτησης, ελαστικά, εξάτμιση, καυσαέρια, μπαταρία, φωτισμό, σύστημα ψύξης, υαλοκαθαριστήρες, βοηθητικό ιμάντα κίνησης, δωρεάν συμπλήρωση όλων των υγρών έως 500ml συνολικά (λάδι κινητήρα, υγρό φρένων, αντιψυκτικό και υγρό πλυστικής συσκευής), έλεγχο Τεχνικών αναβαθμίσεων του κατασκευαστή, εάν υπάρχουν, μία υπηρεσία που μόνο το δίκτυο των εξουσιοδοτημένων επισκευαστών της Peugeot μπορεί να παρέχει.

Με κάθε τεχνικό έλεγχο ασφαλείας οι πελάτες της Peugeot λαμβάνουν γραπτό πιστοποιητικό ελέγχου ποιότητας του αυτοκινήτου τους έτσι ώστε να γνωρίζουν ακριβώς την κατάστασή του.

Επιπλέον, για όσους προγραμματίσουν τον δωρεάν τεχνικό έλεγχο μέσω της υπηρεσίας Peugeot online service στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.peugeot.gr, ισχύει έκπτωση 25% σε επιλεγμένες κατηγορίες ανταλλακτικών πολύ χρήσιμες για την συντήρηση του αυτοκινήτου τους (όπως μπαταρία, τακάκια, δίσκοι φρένων, αμορτισέρ, σετ συμπλέκτη, σετ χρονισμού, εξάτμιση, υαλοκαθαριστήρες, αντιψυκτικό υγρό, λιπαντικά και ελαστικά)…

www.driveandtravel.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ