ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

AUDI RS: 25 χρόνια γιορτάζει με αποκλειστικό πακέτο εξοπλισμού

Audi TT RS Coupé, Static photo,
Colour: Nogaro blue pearl effect
Audi TT RS Coupé, Static photo, Colour: Nogaro blue pearl effect AUDI AG

Διαθέσιμο για παραγγελία για τα TT RS Coupé, RS 4 Avant, RS 5 Coupé και Sportback, RS 6 Avant και RS 7 Sportback.

Όλα ξεκίνησαν το 1994 με το RS 2 Avant, με πεντακύλινδρο κινητήρα 315 ίππων, την πρώτη έκδοση του RS, που ανέδειξε τη φιλοσοφία της γερμανικής μάρκας για ισχυρές εκδόσεις, εξατομίκευση και καθημερινή χρηστικότητα. Γιορτάζοντας αυτά τα 25 χρόνια, η Audi δημιούργησε ένα επετειακό πακέτο εξοπλισμού, εστιάζοντας στην εξατομίκευση.

Για το εξωτερικό, το πακέτο εξοπλισμού, συνδυάζει ματ αλουμίνιο (αεροτομή, μαρσπιέ, διαχύτης κ.ά.) με μαύρο γυαλιστερό (σήμα δαχτυλίδια, εξωτερικοί καθρέπτες κ.ά.). Επίσης, όταν ανοίγουν οι πόρτες, προβάλλεται στο έδαφος ένα αποκλειστικό λογότυπο RS με τον αριθμό "25", ενώ οι τροχοί είναι σχεδιασμένοι σε δίχρωμη εμφάνιση με ασημί και γυαλιστερό ανθρακί.

Audi TT RS Coupé 
Interior
Audi TT RS Coupé Interior AUDI AG

Το εσωτερικό είναι επίσης εμπνευσμένο από το θρυλικό RS 2: Κυριαρχείται από το μαύρο χρώμα, με μπλε χρώματα κοβαλτίου στο σαλόνι από Alcantara, τα πατάκια δαπέδου και το τιμόνι. Τα RS σπορ καθίσματα με κυψελοειδές μοτίβο στα μοντέλα TT RS, RS 4 και RS 5, συνδυάζουν εξαιρετικό δέρμα Nappa με Alcantara, όπως και το RS 2 Avant. Η ταπετσαρία καθισμάτων των RS θέσεων σπορ στο RS 6 και RS 7 έχει σχεδιαστεί σε διάτρητο δέρμα Valcona. Στο εσωτερικό, το λογότυπο "25 ετών" διακοσμεί την περιοχή των ώμων των καθισμάτων, τα πατάκια και τα καλύμματα πόρτας.

Στη Γερμανία και σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες, το ειδικό πακέτο εξοπλισμού κοστίζει από 9.350 ευρώ για το TT RS Coupé, 10.900 ευρώ για τα RS 4 Avant, RS 5 Coupé και RS 5 Sportback, και 14.500 ευρώ για τα RS 6 Avant και RS 7 Sportback…

www.driveandtravel.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ