EUROLEAGUE

Ζοτς: "Βελτιωθήκαμε στην άμυνα"

Ζοτς: "Βελτιωθήκαμε στην άμυνα"
Ομπράντοβιτς

Για το παιχνίδι με την Πρόκομ (20.45), μίλησε ο Ομπράντοβιτς. Πήρε τα εισιτήρια για τον τελικό Κυπέλλου

" Έχω ξαναπεί ότι πλέον όλα εξαρτιώνται από μάς και τη δική μας απόδοση και την Πέμπτη, έχουμε μία καλή ευκαιρία να αποδείξουμε ότι μπορούμε να παίξουμε καλύτερα από ότι στο παιχνίδι της Πολωνίας. Ο στόχος μας λοιπόν είναι να παίξουμε καλά, μια και έχουμε να κάνουμε με ένα σημαντικό παιχνίδι και θα αγωνιστούμε και πάλι μπροστά στον κόσμο μας, από τον οποίο περιμένουμε να έχουμε μία θερμή συμπαράσταση και να μας βοηθήσει στην προσπάθεια μας για την νίκη", είπε ο Σέρβος κόουτς, στη συνέντευξη Τύπου, ενόψει του παιχνιδιού με την Πρόκομ.

" Είναι όλοι οι παίκτες μας υγιείς, πλην φυσικά του Σισκάουσκας και χρειαζόμαστε μέγιστη συγκέντρωση, πάθος και αποφασιστικότητα. Η Πρόκομ έχει τον σεβασμό μας αφού είναι μία ομάδα με έμπειρους παίκτες, που απέδειξε και στο πρώτο ματς ότι ξέρει να ελέγχει τον ρυθμό και ν' αγωνίζεται καλά μέχρι το τέλος. Είναι πάντως γεγονός ότι τον τελευταίο καιρό παίζουμε καλύτερα στην άμυνα και αυτός είναι ένας καλός λόγος να σκοράρουμε πιο εύκολα. Επίσης θέλουμε στο 5 εναντίον 5 να βελτιώσουμε την ταχύτητα μας και γενικά α κάνουμε ένα καλό παιχνίδι".

Για τον τραυματισμό του Ράμας Σισκάουσκας, ο τεχνικός του "τριφυλλιού", είπε: " Ο Σισκάουσκας είναι ένας σημαντικός παίκτης για μας, όπως και οι υπόλοιποι φυσικά. Πάντως δεν είναι ώρα για κλάματα, αλλά μία καλή ευκαιρία να μοιράσουμε τους ρόλους και στους υπόλοιπους παίκτες. Άλλωστε ο Σισκάουσκας έχει τραυματιστεί ξανά (σ.σ. στο ματς του α΄ γύρου με τον Πανελλήνιο), έλειψε από αρκετά παιχνίδι, αλλά η ομάδα δεν έχασε τον καλό της ρυθμό".

" Επαναλαμβάνω ότι όλοι παίκτες είναι σημαντικοί είτε παίζουν 5' ή 15' και ο καθένας έχει σημαντικό ρόλο στις επιτυχές της ομάδας. Πάντως μετά τον τραυματισμό του Σισκάουσκας στην Λάρισα, έγιναν όλες αυτές οι κινήσεις που έπρεπε και οι εκτιμήσεις του ιατρικού τιμ είναι ότι υποφέρει από μία θλάση όχι βαριάς μορφής και χρειάζεται θεραπεία και ξεκούραση. Υπολογίζεται σε 7 με10ημέρες να είναι μαζί μας, όμως δεν πρόκειται να τον πιέσουμε".

Όσον αφορά στη συνέχεια, ο Ζοτς τόνισε: " Μετά την Πρόκομ έχουμε πολύ σημαντικά παιχνίδια, όπως είναι αυτό με τον Πανελλήνιο, την Μπαρτσελόνα και τον τελικό του Κυπέλλου. Επίσης θα ακολουθήσουν δύο ματς εκτός για το πρωτάθλημα και τα πλέι οφς της Ευρωλίγκα, δηλαδή μέσα στον Μάρτιο έχουμε να δώσουμε 9 παιχνίδια τα οποία είναι όλα σημαντικά".

Τέλος αναφέρθηκε στον τρόπο με τον οποίο διατηρεί την ομάδα, "φρέσκια" στους συνεχόμενους αγώνες: " Μετά την Λάρισα ένα γκρουπ παικτών που ήταν περισσότερο "πιεσμένοι", πήρε μιάμιση μέρα ρεπό και ένα άλλο γκρουπ δούλεψε περισσότερο. Σίγουρα η ομάδα στην περίοδο που βρισκόμαστε χρειάζεται και την προπόνηση της, αλλά και την ξεκούραση της, πάντως σε κάθε περίπτωση οι απαντήσεις δίνονται πάνω στο παρκέ".

Πήραν τα εισιτήρια
Όπως ανακοινώθηκε την Τετάρτη, στην επίσημη ιστοσελίδα της ΚΑΕ, ο Παναθηναϊκός παρέλαβε τα εισιτήρια που του αναλογούν, για τον τελικό του Κυπέλλου με το Ρέθυμνο. Θα αρχίσουν να διατίθενται από την Πέμπτη, από την θύρα 10 της Λεωφόρου και ώρες 10.00-20.00 καθημερινά.












TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ