EUROLEAGUE

Ζοτς: "Νίκη για τον κόσμο"

Ζοτς: "Νίκη για τον κόσμο"
Μπατίστ

Θέλει νίκη για τον κόσμο την Πέμπτη κόντρα στην Πρόκομ. Μπατίστ: "Η μοίρα στα χέρια μας"

" Είναι το τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι μας πριν τα πλέι οφ και σίγουρα θέλουμε να νικήσουμε για να ικανοποιήσουμε τους οπαδούς μας, που μας υποστηρίζουν σε κάθε αγώνα. Γνωρίζουμε την Πρόκομ από το πρόσφατο παιχνίδι μας στο Γκντανσκ και δεν έχει κάποιος δικαίωμα να πει ότι δεν άξιζε να βρίσκεται στο top-16", είπε ο "Ζοτς" στην επίσημη ιστοσελίδα της Ευρωλίγκας.

" Πάλεψαν σε όλο το παιχνίδι και πρέπει να παίξουμε δυνατά για να νικήσουμε στο ΟΑΚΑ. Όπως γνωρίζετε, είχαμε τον τραυματισμό του Ραμούνας Σισκάουασκας στη Λάρισα, ο οποίος δεν θα μας βοηθήσει σε αυτό το παιχνίδι. Θα προσπαθήσουμε να καλύψουμε την απουσία του με άλλες λύσεις και να κερδίσουμε".

Έχει συνέλθει από τον τραυματισμό του εδώ και καιρό και πλέον είναι από τους κορυφαίους στα παιχνίδια των "πρασίνων". Ο Μάικ Μπατίστ, τόνισε ότι οι Πρωταθλητές κρατούν τη μοίρα στα χέρια τους: " Έχουμε σπουδαίο κίνητρο να νικήσουμε την Πρόκομ εντός έδρας και αυτό γιατί πρέπει να κατακτήσουμε την πρώτη θέση του ομίλου μας, ώστε να έχουμε το πλεονέκτημα έδρας στα πλέι οφ".

" Γνωρίζουμε ότι θα είμαστε πρώτοι ούτως ή άλλως αν η Έφες Πίλσεν, νικήσει την Μπαρτσελόνα, αλλά ο Παναθηναϊκός πρέπει έχει τον έλεγχο της μοίρας του και να κερδίσει τα δύο τελευταία παιχνίδια".

" Το πρώτο εναντίον της Πρόκομ, είναι το πιο αποφασιστικό, αφού αν τα καταφέρουμε η Μπαρτσελόνα θα πρέπει να μας νικήσει με 20 πόντους για να μας πάρει την πρώτη θέση του ομίλου. Νομίζω ότι αυτό είναι αδύνατο, αλλά πρέπει να τακτοποιήσουμε τις "υποθέσεις" μας και να σημειώσουμε τον στόχο μας στη φάση των "16". Θυμάμαι τι έγινε πέρυσι με τις τρεις ήττες, που είχαμε στο πρώτο μισό του top-16 και τώρα που είμαστε αήττητοι, είμαι πολύ χαρούμενος".







TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ