EUROLEAGUE

Κιζέφσκι: "Δεν ντρεπόμαστε"

Κιζέφσκι: "Δεν ντρεπόμαστε"
κιζεφσκι

Για νίκη στο ΟΑΚΑ επί του Παναθηναϊκού μίλησαν τόσο Κιζέφσκι, όσο και ο Νταλμάου

" Πρώτα απ' όλα, θα ήθελα να πω ότι κάναμε καλή δουλειά στην Ευρωλίγκα, αυτή τη σεζόν. Γνωρίζω ότι δεν έχουμε πιθανότητες πρόκρισης στους "8", αλλά εκπροσωπηθήκαμε άξια και δεν έχουμε λόγους να ντρεπόμαστε".

" Φυσικά στην Ελλάδα, θα θέλαμε να δείξουμε το καλό μας πρόσωπο και να παλέψουμε για τη νίκη. Πρέπει να παίξουμε καλύτερα από ότι στο Σόποτ, αλλά γνωρίζω ότι η νίκη στο ΟΑΚΑ, είναι πολύ δύσκολη υπόθεση. Παρόλα αυτά, δεν τα παρατάμε", είπε ο τεχνικός της Πρόκομ, στο site της Ευρωλίγκας.

Από πλευράς παικτών, μίλησε ο Κριστιάν Νταλμάου: " Ο Παναθηναϊκός είναι μία από τις καλύτερες ομάδες στην Ευρώπη. Στην έδρα του είναι πολύ δυνατός. Νομίζω, όμως, ότι αν παίξουμε όσο καλύτερα μπορούμε, έχουμε τη δυνατότητα να παλέψουμε για τη νίκη. Φυσικά, αν σκεφτούμε ότι πρέπει να παίξουμε στην Ελλάδα, χωρίς να κάνουμε λάθη".

" Δεν μπορούμε να επικεντρωθούμε σε κάποιους από τους παίκτες του Παναθηναϊκού. Η ομάδα τους έχει ισάξιους αθλητές που μπορούν ανά πάσα στιγμή να κάνουν καλό παιχνίδι. Όλα εξαρτώνται από μας. Ελπίζω να μπορέσουμε να φτάσουμε σε υψηλό επίπεδο και να νικήσουμε".





TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ