EUROLEAGUE

Ζοτς: "Θέλουμε νίκη και πρωτιά"

Ζοτς: "Θέλουμε νίκη και πρωτιά"
Ομπράντοβιτς

Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς μίλησε για τον αγώνα με την Ούλκερ αλλά και την... ενίσχυση των "πρασίνων"

Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς στη συνέντευξη Τύπου της Τετάρτης μίλησε για την αυριανή αναμέτρηση και ανέφερε: " Θέλουμε την νίκη για να εξασφαλίσουμε την 1η θέση του ομίλου μας πριν από το ματς με την Ρεάλ την άλλη εβδομάδα, οπότε θα πρέπει να είμαστε 100% έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε την Φενέρ αύριο.

Είναι μία ομάδα με μεγάλη εμπειρία αλλά και ικανούς νέους παίκτες με τον Σόλομον να αποτελεί τον σημαντικότερο παίκτη της διότι εκτός από την αποδεδειγμένη του ποιότητα σαν παίκτης σκοράρει πάρα πολύ, μάλιστα στον τελευταίο αγώνα της με την Εφές Πίλσεν για το πρωτάθλημα Τουρκίας ήταν ο πάικτης που βοήθησε περισσότερο για την νίκη παρότι αγωνίστηκε χωρίς 3 βασικούς της παίκτες.

Ο Ονάν είναι πολύ επιθετικός παίκτης και του αρέσει να τρέχει στον αιφνιδιασμό, ενώ ο Γουάιτ είναι πολύ αθλητικός φόργουορντ που θέλει προσοχή, άλλωστε στον πρώτο μεταξύ μας αγώνα έπαιξε πολύ καλά. Δεν ξέρω αν παίξει αύριο ο Τουρκτσάν, όμως είναι ένας παίκτης με τα περισσότερα ριμπάουντ στην Ευρωλίγκα και δεν πρέπει να του δώσουμε ευκαιρίες να σουτάρει.

Έχουν επίσης 3 σημαντικούς νέους παίκτες οι δύο από τους οποίους (οι Βίντμαρ και Ασίκ) τρέχουν πολύ, ενώ τον Σαβάς τον πιστεύει πολύ ο προπονητής του και στο τελευταίο ματς με την Ρόμα ήταν ο παίκτης-κλειδί. Επίσης ο Πρέλντζιτς είναι ένας νεαρός παίκτης που τρέχει πολύ με την μπάλα και σουτάρει και γενικά η Φενέρ είναι μία σοβαρή ομάδα που παίζει κάποια παιχνίδια καλά και κάποια όχι και πρέπει να είμαστε έτοιμοι να την αντιμετωπίσουμε.

Έχουμε τα προβλήματα με τους Αλβέρτη και Τσαρτσαρή αλλά πιστεύω ότι θα είναι σε θέση να παίξουν αύριο, ενώ ο Μπατίστ ξεκίνησε δουλειά. Είναι ένα ενδιαφέρον παιχνίδι στο οποίο θέλουμε την νίκη και θέλουμε τον κόσμο κοντά μας να μας ενισχύσει".

Ο τεχνικός των "πρασίνων" δεν άναφέρθηκε στη συμφωνία του Παναθηναϊκού με τον Νίκολα Πρκάτσιν και σχολίασε: " Τις τελευταίες ημέρες δεν ξέρω πόσοι παίκτες γράφτηκαν στον Τύπο, όμως εγώ προτιμώ να σκέφτομαι την δική μου ομάδα και το αυριανό σημαντικό αγώνα που έχουμε. Μέχρι να δω τον παίκτη που θα έλθει, να μπαίνει στο γήπεδο προτιμώ να μην μιλάω για κανέναν".









TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ