EUROLEAGUE

Σιγουρεύει την πρώτη θέση

Σιγουρεύει την πρώτη θέση
Tσαρτσαρής

Οι πρωταθλητές Ευρώπης φιλοξενούν την Πέμπτη την Ούλκερ με στόχο να εξασφαλίσουν την πρώτη θέση

Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς με δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα της Ευρωλίγκας σχολίασε: " Είναι το τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι στην κανονική περίοδο της Ευρωλίγκας και είναι σημαντικό για μας, καθώς, με νίκη επί της Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ, θα εξασφαλίσουμε την πρώτη θέση στον τρίτο ομίλο.

Πριν από το Τοπ 16 θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους φιλάθλους μας, που μας υποστήριξαν θερμά μέχρι τώρα. Εχουμε μελετήσει σε βίντεο τους αντιπάλους μας και αναμφίβολα, το κίνητρο να μας κερδίσουν είναι μεγάλο, ειδικά μετά τη νίκη τους στο ντέρμπι πρωταθλήματος της Τουρκίας με την Εφές Πίλσεν.

Εμείς θα πρέπει να παίξουμε σοβαρά και συγκεντρωμένα για να προσθέσουμε ακόμη μία νίκη και να παραμείνουμε στην κορυφή του ομίλου".

Ο Κώστας Τσαρτσαρής ανέφερε: " Η Φενέρ είναι ικανή ομάδα. Είδαμε προηγούμενα παιχνίδια της και γνωρίζουμε ότι η ψυχολογία της είναι στα ύψη, έπειτα από τη νίκη επί της Εφές για το τουρκικό πρωτάθλημα.

Εμείς με νίκη εξασφαλίζουμε και μαθηματικά την πρώτη θέση κάτι που αποτελεί μεγάλο κίνητρο για μας. Εχουμε απώλειες παικτών λόγω τραυματισμού αλλά οι υπόλοιποι θα παλέψουμε για να καλύψουμε το κενό τους.

Εμείς άλλωστε είμαστε συνηθισμένοι στις δυσκολίες και το αποδείξαμε πέρσι, όταν παρά τα προβλήματα κατακτήσαμε και τους τρεις τίτλους. Αυτό που θέλω να πω είναι ότι ποτέ δεν σταματάμε να πολεμάμε για να πετύχουμε τους στόχους μας και βήμα-βήμα τους πλησιάζουμε".









TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ