ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Τζόρτζεβιτς: "Αν πάρουμε παίκτη, στο σωστό πλαίσιο"

Τζόρτζεβιτς: "Αν πάρουμε παίκτη, στο σωστό πλαίσιο"

Ο Σάσα Τζόρτζεβιτς αναφέρθηκε στα σενάρια περί μεταγραφικής ενίσχυσης του Παναθηναϊκού και υπενθύμισε ότι το μπάσκετ δεν είναι παιχνίδι εγωισμού αλλά ομαδικότητας.

Ο Παναθηναϊκός συνεχίζει αήττητος τις υποχρεώσεις του στην Basket League ΣΚΡΑΤΣ μετά το 80-59 επί του Άρη ενώ ο Σάσα Τζόρτζεβιτς αναφέρθηκε στη σωστή αντίδραση μετά την ήττα από τον Ερυθρό Αστέρα.

Ο Σέρβος προπονητής του Παναθηναϊκού δήλωσε στην αρχική του τοποθέτηση: "Ήμασταν θετικοί και δείξαμε ότι είμαστε μεγάλη ομάδα. Κάναμε κουβέντες μετά την ήττα από τον Ερυθρό Αστέρα με τους παίκτες. Το αναλύσαμε σωστά, οι παίκτες μου έπαιξαν σωστά και ήταν συγκεντρωμένοι απέναντι σε μια καλή ομάδα όπως ο Άρης. Έτσι φτάσαμε σε αυτό το αποτέλεσμα".

Για την εικόνα της ομάδας του, επισήμανε: "Πρέπει να παλεύουμε σκληρά, να βάζουμε τη μπάλα στη σωστή θέση, να παλεύουμε ενωμένοι! Το μπάσκετ δεν είναι παιχνίδι εγωισμού αλλά ομαδικότητας και σε αυτή τη λογική θα πρέπει να μείνουμε ενωμένοι. Ποτέ δεν κάνουμε ανάλυση προσωπικοτήτων αλλά το πως θα βελτιωθούμε σαν ομάδα".

Για το ενδεχόμενο ενίσχυσης του ρόστερ και την περίπτωση του Τζόναθαν Γκίμπσον τόνισε: "Έχουν ακουστεί πάρα πολλά ονόματα. Προσπαθώ να δουλέψω με τους παίκτες που έχω. Ο Μποχωρίδης επέστρεψε από τον τραυματισμό, ο Παππάς και ο Καλάθης είναι εκτός όμως έχουμε υποστήριξη ο ένας στον άλλον. Αν και όταν πάρουμε παίκτη, θα πρέπει να γίνει στο σωστό χρονικό πλαίσιο για την ομάδα".

Τους παίκτες του Παναθηναϊκού εκπροσώπησε ο Αλεξάνταρ Πάβλοβιτς που σημείωσε: "Ήταν μία πολύ σημαντική νίκη για μας. Αντιδράσαμε μετά την ήττα από τον Ερυθρό Αστέρα και φθάσαμε σε αυτό το αποτέλεσμα".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ