ΑΡΗΣ

Πρίφτης: "Ντρέπομαι για την εικόνα της ομάδας"

Πρίφτης: "Ντρέπομαι για την εικόνα της ομάδας"

Ο Δημήτρης Πρίφτης εξήγησε μετά την ήττα από τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ ότι ο Άρης κινδυνεύει να πάθει... κρίση ταυτότητας ενώ ο Σπύρος Μούρτος παραδέχθηκε ότι τα τελευταία αποτελέσματα έχουν πληγώσει το μυαλό και την αυτοπεποίθηση των "κίτρινων"!

Λίγες μέρες μετά τη συντριβή από την Αρμάνι στο Μιλάνο, ο Άρης γνώρισε νέα βαριά ήττα , αυτή τη φορά από τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ υποχρεώνοντας τον Δημήτρη Πρίφτη να παραδεχθεί πως "είμαστε πραγματικά απαράδεκτοι".

Ο προπονητής του Άρη ανέφερε χαρακτηριστικά στην αρχική του τοποθέτηση: "Δεν έχω να πω πολλά. Ήταν άλλο ένα πολύ άσχημο βράδυ για εμάς", πρόσθεσε. "Είμαστε πραγματικά απαράδεκτοι και ντρέπομαι για την εικόνα της ομάδας. Βρισκόμαστε σε μια δύσκολη χρονική στιγμή και είμαστε σχεδόν έτοιμοι να πάθουμε... κρίση ταυτότητας. Πριν 10 μέρες ήμασταν άλλοι άνθρωποι!".

Εν συνεχεία ο Πρίφτης επισήμανε: "Σε δυο μέρες έχουμε ακόμα ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι (σ.σ. με την Άλμπα Βερολίνου, στις 19/1 στο Βερολίνο για την 3η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Last-32 του Eurocup) και είμαστε υποχρεωμένοι να παλέψουμε. Το να αλλάζεις εικόνα σε μια μέρα όσο απλό ακούγεται, τόσο δύσκολο είναι να το κάνεις πράξη. Πρέπει να διαχειριστούμε τα συναισθήματά μας, είμαστε σε μια πολύ δύσκολη στιγμή".

Ο αρχηγός του Άρη, Σπύρος Μούρτος εξήγησε: "Σίγουρα περνάμε μία δύσκολη περίοδο με αρνητικά αποτελέσματα που έχουν πληγώσει το μυαλό μας και την αυτοπεποίθησή μας. Έχουμε μπροστά μας ένα παιχνίδι-τελικό την Τρίτη και θα πρέπει να αντιδράσουμε όπως έκανε και ο Παναθηναϊκός σήμερα".

Σε ερώτηση δε για το τι φταίει, τόνισε: "Προσπαθούμε να βρούμε τους εαυτούς μας και να γυρίσουμε πίσω στην αυτοπεποίθησή μας".

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ